İstanbul Esenler’de hırsızlık amacıyla kayınvalidesinin evini gözüne kestiren bir damat, gerçekleştirdiği hain planın ardından adalete teslim oldu. Yaşlı kadını darbederek eve giren ve ardından olay yerinden kaçan şüpheli, emniyet güçleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 3 Haziran Çarşamba günü saat 14.00 sıralarında Esenler Birlik Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, hırsızlık niyetiyle kayınvalidesinin oturduğu apartmana gelen şüpheli damat, soğukkanlı bir şekilde zile basarak kapının açılmasını bekledi. Her şeyden habersiz şekilde kapıyı açan talihsiz kayınvalide, karşısında damadını buldu. İçeriye zorla girmeye çalışan şüpheli, kendisine direnen yaşlı kadını acımasızca iterek yere düşürdü.
Yere düşen kayınvalidesinin feryat etmesi ve çevreden duyulabilecek şekilde bağırması üzerine paniğe kapılan damat, gerçekleştiremediği hırsızlık girişiminin ardından hızla evden çıkarak uzaklaştı. Ancak pişkinliğin bu kadarına da pes dedirten bir gelişme yaşandı; şüpheli damat, olaydan bir süre sonra çevredeki şüpheleri üzerine çekmemek adına yeniden eve gelerek darbettiği kayınvalidesine sözde yardım etmeye çalıştı.

İhbar üzerine olay yerine kısa sürede polis ekipleri sevk edildi. Çevredeki tüm güvenlik kameralarını didik didik inceleyen asayiş ekipleri, şüphelinin apartmana giriş çıkış anlarını ve olaydan sonra olay yerine sahte bir yardımseverlikle geri döndüğü anları net bir şekilde tespit etti.
Kısa sürede gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Dakika › Güncel › Hırsızlık için girdiği evde kayınvalidesini darbeden pişkin damat tutuklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?