Esenyurt'ta 2 Bin 112 Polis Katılımıyla Asayiş ve Huzur Denetimi Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Esenyurt'ta 2 Bin 112 Polis Katılımıyla Asayiş ve Huzur Denetimi Yapıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından Esenyurt genelinde gerçekleştirilen asayiş ve huzur denetimine 2 bin 112 polis memuru katıldı. Denetimlerde 6 dron ve bir polis helikopteri de havadan destek sağladı. Özel Harekat, Narkotik Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet, Güven Timleri Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri de operasyonda yer aldı. Araçlar ve yayalar tek tek aranırken vatandaşlara Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı.

31.07.2023 00:22

ESENYURT'ta İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından 2 bin 112 polisin katıldığı asayiş ve huzur denetimi yapıldı. Denetimlere 6 dron ve polis helikopteri de havadan destek verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Esenyurt genelinde Özel Harekat, Narkotik Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet, Güven Timleri Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinin de aralarında bulunduğu 2 bin 112 polis memuru ile asayiş ve huzur operasyonu gerçekleştirdi. Durdurulan araçlar ve yayalar tek tek aranırken vatandaşlara yönelik Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Denetimlere, 6 dron ve bir polis helikopteri de havadan destek verdi.

Esenyurt\'ta 2 Bin 112 Polis Katılımıyla Asayiş ve Huzur Denetimi Yapıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esenyurt'ta 2 Bin 112 Polis Katılımıyla Asayiş ve Huzur Denetimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement