Esenyurt'ta bir kadın, 3'üncü kattaki evinden park halindeki arabanın üzerine düştü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Esenyurt'ta bir kadın, 3'üncü kattaki evinden park halindeki arabanın üzerine düştü

28.12.2021 10:24  Güncelleme: 10:46

Esenyurt'ta bir kadın, 3'üncü kattaki evinin balkonundan park halindeki arabanın üstüne düştü. Yaşanan olayda başka biri tarafından mı atıldığı yoksa kendi mi düştüğü araştırılırken, yaşanan o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

BALKONDAN PARK HALİNDEKİ ARACIN ÜSTÜNE DÜŞTÜ

Olay, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Balıkyolu Mahallesi'nde yaşandı. Yabancı uyruklu bir kadın, 3'üncü katta bulunan evinin balkonundan park halindeki arabanın üzerine düştü. Kadının arabanın üzerine düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar ise hemen durumu polis ekiplerine bildirerek yardıma koştu.

Karısının düştüğünü gören kocası sokakta "Karım öldü, karım öldü" diye bağırırken, olay yerinde nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı. Daha sonra kadın, yakını olduğu iddia edilen bir kişi tarafından arabaya bindirerek olay yerinden götürdü.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Yaşanan olay sonrasında ise akıllara kadının biri tarafından mı atıldığı yoksa kendi mi düştüğü sorusu gelirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı. Kadının metrelerce yüksekten arabanın üstüne düştüğü o anlar ise çevredeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. (İHA)

Son Dakika Güncel Esenyurt'ta bir kadın, 3'üncü kattaki evinden park halindeki arabanın üzerine düştü - Son Dakika


Advertisement