Eşi ile Birlikte 3 Kişiyi Öldüren Emekli Öğretmen, Cezaevine Konulmasından 20 Dakika Sonra İntihar... - Son Dakika
Güncel

Eşi ile Birlikte 3 Kişiyi Öldüren Emekli Öğretmen, Cezaevine Konulmasından 20 Dakika Sonra İntihar...

Eşi ile Birlikte 3 Kişiyi Öldüren Emekli Öğretmen, Cezaevine Konulmasından 20 Dakika Sonra İntihar...

Son HEDEFİ EŞİNİN KUZENİYMİŞ Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde, evi terk eden eşi Fatma Şenses, kayınvalidesi Fatma Yılmaz ve kayınbiraderi İsmail Yılmaz'ı tabancayla öldürdükten sonra Bandırma M Tipi Cezaevi'nde intihar eden Salih Şenses'in, polise verdiği ifadesinde, Gönen'de 3 cinayet işledikten sonra eşinin dayısının oğlu Kubilay A.'yı da öldürmek için işyerine gittiği ve bir süre beklemesine rağmen gelmeyince Bandırma'ya kaçtığını söylediği öğrenildi.

03.11.2015 19:16

Son HEDEFİ EŞİNİN KUZENİYMİŞ

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde, evi terk eden eşi Fatma Şenses, kayınvalidesi Fatma Yılmaz ve kayınbiraderi İsmail Yılmaz'ı tabancayla öldürdükten sonra Bandırma M Tipi Cezaevi'nde intihar eden Salih Şenses'in, polise verdiği ifadesinde, Gönen'de 3 cinayet işledikten sonra eşinin dayısının oğlu Kubilay A.'yı da öldürmek için işyerine gittiği ve bir süre beklemesine rağmen gelmeyince Bandırma'ya kaçtığını söylediği öğrenildi.

CENAZELER GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Öfkeli eşin silahından çıkan kurşunlarla yaşamını yitiren Fatma Yılmaz Şenses, annesi Fatma Yılmaz ve kardeşi İsmail Yılmaz'ın cenazeleri ise bugün Gönen'de yapılan törenin ardından toprağa verildi. Yılmaz ailesi için ilk tören İsmail Yılmaz'ın çalıştığı kurum olan Vergi Dairesi önünde düzenlendi. Cenazeye Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak da katıldı. Ardından Çarşı Camii'nde kılınan namazın ardından cenazeler Yeniakçapınar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşi ile Birlikte 3 Kişiyi Öldüren Emekli Öğretmen, Cezaevine Konulmasından 20 Dakika Sonra İntihar... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement