Eşine Sürpriz Yapmak İçin Hazırlanan Kadın, Dolaptaki Tüfek Patlayınca Canından Oldu - Son Dakika
Güncel

Eşine Sürpriz Yapmak İçin Hazırlanan Kadın, Dolaptaki Tüfek Patlayınca Canından Oldu

Karabük'te, doğum günü olan eşinin iş yerine giderek sürpriz yapmak isteyen 3 çocuk annesi kadın, dolaptan elbise almak istediği sırada, yere düşen tüfeğin ateş alması sonucu öldü.

12.06.2018 11:44  Güncelleme: 12:17

Karabük'te, doğum günü olan eşine iş yerine giderek sürpriz yapmak isteyen 3 çocuk annesi Selma Akgül (44), dolaptan elbise almak istediği sırada, yere düşen el yapımı tüfeğin ateş alması sonucu öldü.

ELBİSE ALIRKEN DOLAPTAKİ TÜFEK ATEŞ ALDI, KARNINDAN VURULDU

Dün saat 16.30 sıralarında merkeze bağlı Üçbaş Köyü Güney Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Selma Akgül, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan ve doğum günü olan eşi Cevdet Akgül'e (48) sürpriz yapmak istedi. Hastanenin yemekhanesinde verilecek iftara eşiyle birlikte katılmak için evinde hazırlık yapan Selma Akgül, dolaptan elbise almak istediği sırada, burada bulunan el yapımı tüfek yere düşerek ateş aldı. Karnından vurulan 3 çocuk annesi Selma Akgül, acı içinde yerde kaldı.

Eşine Sürpriz Yapmak İçin Hazırlanan Kadın, Dolaptaki Tüfek Patlayınca Canından Oldu

ÇOCUKLARI KANLAR İÇİNDE BULDU

Annesini kanlar içinde bulan Bahar Akgül, kız kardeşiyle, ağır yaralanan annesini otomobile taşıyıp, babalarının çalıştığı hastaneye götürmek istedi. Cumayanı köyü mevkiinde bankete çarpan otomobilin lastiği patladı.

3 ÇOCUK ANNESİ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Selma Akgül'ün öldüğünü belirledi. Selma Akgül'ün cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Eşine Sürpriz Yapmak İçin Hazırlanan Kadın, Dolaptaki Tüfek Patlayınca Canından Oldu

"DOĞUM GÜNÜM ÖLÜM GÜNÜM OLDU"

Eşinin başörtüsünü boynuna dolayıp, evinin önünde taziyeleri kabul eden Cevdet Akgül, "Ben bittim. Allah kimseye bu acıyı vermesin. Doğum günüm ölüm günüm oldu" dedi. Cevdet Akgül daha sonra çalıştığı hastaneye giderek morg önünde taziyeleri kabul etti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Eşine Sürpriz Yapmak İçin Hazırlanan Kadın, Dolaptaki Tüfek Patlayınca Canından Oldu
Eşine Sürpriz Yapmak İçin Hazırlanan Kadın, Dolaptaki Tüfek Patlayınca Canından Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşine Sürpriz Yapmak İçin Hazırlanan Kadın, Dolaptaki Tüfek Patlayınca Canından Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Genseriko : Şu adama sürpriz yapsan ne çıkar :)) 2 60 Yanıtla
  • kezban türk kızı: laa bu tipsize de sürpriz mi yapılır 4 50 Yanıtla
    ben : o tipsiz seni anlarsınya 23 2 hakkan: tipini açık et sanada yorum yazalım 8 0 Sanane.: Seven sever, tipsız ya da değil, insanlar bir birini sevmişler, bunda ne var, herkes kendi tipine baksın. Makyajını bi sil suratındaki sivilcileri tedavi etmeye bak sen. cok gorduk aman aman. 5 1 MEHMET: BU OLAYDA BUNAMI TAKILDIN KEZBANNN..YUHH BEE 5 0
  • Eda: O silahı kocan süs olsun diye almadı demekki birşeyleri vuracaktı..insanogulu kazdıgı kuyuya kendi düşermiş..silahsız da yaşanıyor be 7 25 Yanıtla
  • Eda: O silahı kocan süs olsun diye almadı demekki birşeyleri vuracaktı..insanogulu kazdıgı kuyuya kendi düşermiş..silahsız da yaşanıyor be 3 23 Yanıtla
  • YıLM@Z: ELBİSE DOLABINDA SİLAHI NE İŞİ VAR HEMDE DOLU NE GERİZEKALI İNSANLAR VAR YA EĞİTİM ŞARTT İLLE DE EĞİTİM... İLLE DE EĞİTİM... 6 15 Yanıtla
  • Senin neyine: Sürpriz yapmak, erkeğe verilecek en güzel hediye iki harfli kutsal organdır 1 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement