Eski Adalet Bakanı Mehmet Moğultay'ın Vefatı Anıldı - Son Dakika
Güncel

Eski Adalet Bakanı Mehmet Moğultay'ın Vefatı Anıldı

Eski Adalet Bakanı Mehmet Moğultay\'ın Vefatı Anıldı

5 Temmuz 2017 tarihinde vefat eden eski Adalet Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Moğultay, vefatının altıncı yılında Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen anma töreniyle kabri başında anıldı. Törene Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok, Moğultay'ın kardeşi Hüseyin Moğultay, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve sevenleri katıldı. Anma töreninde konuşan Hüseyin Moğultay, abisinin Kartal Belediyesi'ne ve Başkan Gökhan Yüksel'e minnettar olduğunu belirtti. CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok ise Moğultay'ın önemli bir siyasi lider olduğunu ve fikirlerinin kendilerine örnek olduğunu ifade etti. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ise Moğultay'ın uzun yıllar süren siyasi ve devlet yönetiminde Kartal'da iz bıraktığını ve onu saygı ve minnetle anıdığını söyledi. Anma töreni dualarla sona erdi.

06.07.2023 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
5 Temmuz 2017 tarihinde vefat eden eski Adalet Bakanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Moğultay, vefatının altıncı yılında kabri başında anıldı.

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen anma törenine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok, Mehmet Moğultay'ın kardeşi Hüseyin Moğultay, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve sevenleri katıldı.

Anma töreninde ilk olarak konuşan Hüseyin Moğultay, "Kartal Belediyesi'ne ve Başkan Gökhan Yüksel'e teşekkür ediyorum. Abim, Kartal'daki herkesi kendi aile bireyi gibi görüyordu" diye konuştu.

Hüseyin Moğultay'ın ardından konuşan CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok ise "Mehmet Moğultay önemli bir siyasi liderdi. Yeşerttiği fikirler bizlere örnek oldu" dedi.

"ÖRNEK DEVLET ADAMINI SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUM"

Anma töreninde son olarak konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, "Uzun yıllar süren siyasi ve devlet yönetimindeki yolculuğunda Kartal'da yaşamış ve iz bırakmış olması bizleri mutlu ediyor. Sayın bakanımızı anlatmaya kelimeler yetmez. Hem partili arkadaşları tarafından sayılan, sevilen ve aynı zamanda bir devlet adamı olan, birçok yenilikte izi olan, ülkeye katkı sağlayan örnek devlet adamını saygı ve minnetle anıyorum. Kartal Belediye Başkanı ve aynı zamanda bir Kartallı olarak Kartal'ın değerinin yaşaması ve yaşatılması için bizler buradayız. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından anma töreni dualar ile devam ederek, merhumun kabrine kırmızı karanfil bırakılmasıyla sona erdi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Adalet Bakanı Mehmet Moğultay'ın Vefatı Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement