ESKİ SEVGİLİSİNİN ÖLDÜRDÜĞÜ SELCAN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI - Son Dakika
Güncel

ESKİ SEVGİLİSİNİN ÖLDÜRDÜĞÜ SELCAN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

BOLU'da, 2 yıl önce ayrıldığı sevgilisi Umutcan İlter tarafından öldürülen okul öncesi öğretmeni Selcan Dönmezer, Mengen ilçesindeki köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

28.11.2022 21:13  Güncelleme: 21:18

BOLU'da, 2 yıl önce ayrıldığı sevgilisi Umutcan İlter tarafından öldürülen okul öncesi öğretmeni Selcan Dönmezer, Mengen ilçesindeki köyünde son yolculuğuna uğurlandı. Genç kızı öldürdükten sonra kendi yaşamına da son veren Umutcan İlter de defnedildi.

Olay, dün saat 12.00 sıralarında Bolu merkeze bağlı Alpağutbey Mahallesi Zerdali Sokak üzerinde meydana geldi. Antalya'da okul öncesi öğretmenliği yapan Selcan Dönmezer(24) ailesiyle birlikte memleketleri olan Bolu'ya geldi. Genç kadının Bolu'ya geldiğini öğrenen 2 yıl önce ayrıldığı eski sevgilisi Umutcan İlter, kendisine ait eşyaları ona verme bahanesiyle buluşmak istedi. Buluşan 2 genç arasında tartışma çıktı. Bunun üzerine Umutcan İlter, yanında bulunan tabanca ile Sevcan Dönmezer'e ateş açtı. İlter, daha sonra aynı silahla kendisine de ateş etti. 2 genç de kaldırıldığı hastanedeki tüm müdahalelere karşın kurtarılmayarak yaşamını yitirdi.

Selcan Dönmezer'in cenazesi, ailesi tarafından İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgundan alınarak, Mengen ilçesine bağlı Mamatlar köyüne getirildi. Burada Erenler Yeni Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Dönmezer'in ailesi, arkadaşları ve köy sakinleri katıldı. Dönmezer'in cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından köy mezarlığına defnedildi.

Dönmezer'i öldürdükten sonra intihar eden Umurcan İlter'in cenazesi ise Bolu merkeze bağlı Yukarı Çamlı köyünde kılınan namazın ardından defnedildi.

ESKİ SEVGİLİSİNİN ÖLDÜRDÜĞÜ SELCAN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ESKİ SEVGİLİSİNİN ÖLDÜRDÜĞÜ SELCAN, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement