Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere deprem bilinci kazandırmak için atölye düzenledi - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere deprem bilinci kazandırmak için atölye düzenledi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere deprem bilinci kazandırmak için atölye düzenledi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, dördüncü sınıf öğrencilerine yönelik 'Afet ve Acil Durum Çantası Atölyesi' düzenleyerek deprem bilincinin oluşturulmasını amaçladı. Atölyede deprem oluşumu, deprem tehlike haritası ve deprem öncesi, sırası, sonrasında alınması gereken önlemler hakkında bilgilendirme yapıldı.

22.04.2024 14:55  Güncelleme: 15:28

(ESKİŞEHİR) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) tarafından deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere hazırlıklı olunması amacıyla dördüncü sınıf öğrencilerine yönelik "Afet ve Acil Durum Çantası Atölyesi" düzenlendi.

Deprem farkındalığı oluşturmak için eğitim programları düzenlemeyi sürdüren EBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Afet İşleri Dairesi Başkanlığı eğitmen personeli tarafından düzenlenen atölyede deprem oluşumu, Türkiye'nin deprem tehlike haritası ve deprem öncesi, sırası, sonrasında alınması gereken bireysel önlemler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Öğrenciler grup çalışması ile deprem çantası etkinliği oyunu ile çanta içinde bulunması gereken malzemeleri eğlenerek öğrendi.

Afet İşleri Dairesi Başkanlığı yetkilileri, 0222 211 55 00/ 2415 dahili numaradan randevu taleplerinin alındığını ve farkındalık eğitimlerinin devam ettiğini bildirdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere deprem bilinci kazandırmak için atölye düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement