Eskişehir İl Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun Vefatı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun Vefatı

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Naci Kuru\'nun Vefatı

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Naci Kuru'nu vefatı üzerine, Eskişehir eski Valisi Dr.

28.05.2013 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir İl Emniyet Müdürü Naci Kuru'nu vefatı üzerine, Eskişehir eski Valisi Dr. Kadir Koçdemir ve bazı protokol üyeleri sosyal paylaşım siteleri üzerinden taziye mesajı yayımladılar.

Bir süredir safra kesesi kanserinden tedavi gören ve bugün Özel Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde yaşamını yitiren İl Emniyet Müdürü Naci Kuru için Eskişehir eski Valisi Dr. Kadir Koçdemir, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, sosyal paylaşım siteleri üzerinden taziyede bulundular.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yayımladığı mesajında; 'kardeşin, dostun hası; güzel insan, abide şahsiyet, ahlak ve dürüstlük timsali, iş eri…' diye bahsettiği Naci Kuru'nun ebedi aleme intikal ettiğinden bahsede eski Vali Dr. Kadir Koçdemir, mesajına şu şekilde devam etti:

"'İçinizden şahitler bulunsun' hükmünün şerefli bir karşılığıydı, adanmışlığın, her daim huzurda olma bilincinin yaşatıcısıydı. 21. yüzyılın Yunus Emre'siydi. Devlet denen dergaha hep dümdüz odun taşıdı. Kendini tanıyanların doğru kalınabileceğine dair inanç ve güvenini pekiştirdi. Onun dostu olmak bu dünyadaki en değerli kazancımdır. Hüküm ve emir Allah'ındır. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun, Allah dayanma gücü ve sabır versin."

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can ise Twitter hesabından yayımladığı mesajında, 'Eskişehir Emniyet Müdürümüz,kıymetli insan görev adamı Sn.Naci Kuru'yu kaybettik. Eskişehir'imizin başı sağolsun' ifadelerine yer verdi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ise, "'İyi adamlar, iyi atlara binip gittiler' Eskişehir Emniyet Müdürümüz Naci Kuru Hakk'a yürüdü. Mekanı cennet olsun" diye belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir İl Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement