
Faber-Castell'in rengarenk dünyasıyla kendi saksılarını süsleyen çocuklar, 2 Haziran Cumartesi günü Rahmi M. Koç Müzesi'ndeki etkinlikte birer çiftçi olup, kendi biber ve domateslerini ekecekler.
Etkinlik: "Minik Tarla Fareleri"
Yer: Rahmi M. Koç Müzesi Faber-Castell ile Hafta Sonu Eğitim Atölyesi/ Fenerbahçe Vapuru
Tarih: 2 Haziran 2012, Cumartesi
Saat:11.00-13.00
Yaş Grubu: 7-10 yaş
Etkinlik detayı: Rahmi M. Koç Müzesi "Faber-Castell ile Hafta Sonu Eğitim Atölyesi" çerçevesinde düzenlenen "Minik Tarla Fareleri" etkinliğiyle çocuklar birer çiftçi olup, kendi hayal dünyalarının renkleriyle süsleyecekleri saksılarına kendi biber ve domates fidelerini ekecekler. Hep birlikte ekilen fideler, etkinlik sonrasında çocukların bakımıyla büyümek için yeni evlerinin yolunu tutacaklar.
*Rahmi M. Koç Müzesi'ndeki "Minik Tarla Fareleri" etkinliğine katılmak için www.biletix.com üzerinden biletler temin edilebilir. Atölye için kişi başı katılım ücreti 25 TL'dir.
Son Dakika › Güncel › Faber-Castell'le Çocuklar Kendi Sebzelerini Yetiştiriyorlar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.