Fadıl Akgündüz'ün Açıklamasına Tepki - Son Dakika
Güncel

Fadıl Akgündüz'ün Açıklamasına Tepki

Fadıl Akgündüz\'ün Açıklamasına Tepki

Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz açıklamasına, Siirt AK Parti'den tepki geldi.

10.03.2014 15:26

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ın verdiği veda yemeğinde konuşan Jet-Pa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz seçimlerde oyunu BDP'ye vereceği sözlerine AK Parti Milletvekili Afif Demirkıran ve Ak Parti Siirt Belediye Başkanı Ali İlbaş tepki gösterdi.

Fadıl Akgündüz'ün açıklamaları ile ilgili gazetecilere bilgi veren Ak Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, "Siirt'te ve iş aleminde derin tecrübesi olan birinin böyle bir beyanat vermesi, varsa kendisini sevenlerinin kafasını karıştırmasını doğru bulmuyoruz. İş adamı ve siyasetçiye yakışmıyor. Ama sonuç itibariyle herkes politik görüşüyle serbesttir. Kimsenin siyasi görüşüyle uğraşmıyoruz. Tabi bir insanın siyasi görüşünü açıklaması bir haktır. Ancak, BDP'liyim demesinin mantıklı bir izahatı yoktur. Kişisel kaygıları varsa bilmiyorum. Ama geçmişte ona oy veren Siirtlilerin aynı fikri paylaştığını zan etmiyorum "dedi.

Jet Fadıl lakaplı Jet-Pa Holding yönetimi kurulu başkanı Fadıl Akgündüz'ün Siirt Belediyesi tarafından düzenlenen bir etkinlikte, yeni belediye binası yapımı için isim vermeden dönemin Ak Parti Siirt İl Başkanı Ali İlbaş'ı işaret ederek, inşaatı durdurması için kendisini tehdit ettiğini iddia etmişti. Konu ile ilgili görüştüğümüz Ak Parti Siirt Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, şunları söyledi, "Hiç kimseyi tehdit etmedim. Kişisel olarak 30 Mart'a kadar kimseyle polemiğe girmeme kararı aldım. Seçimi kazanmaya odaklandım. 30 Mart'ta bunlara cevap vereceğim"dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Fadıl Akgündüz'ün Açıklamasına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement