Fenerbahçe Samandıra'dan Meşalelerle Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Samandıra'dan Meşalelerle Uğurlandı

Fenerbahçe Samandıra\'dan Meşalelerle Uğurlandı

Fenerbahçe Samandıra'dan meşalelerle uğurlandıVan Persie'nin yanı sıra müzmin sakat Lazar Markovic ve Meireles de Konya'ya götürülmediHakan TARHAN, İstanbul-DHASüper Lig'de yarın deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe özel bir uçakla Konya'ya hareket etti.

08.04.2016 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Samandıra'dan meşalelerle uğurlandı

Van Persie'nin yanı sıra müzmin sakat Lazar Markovic ve Meireles de Konya'ya götürülmedi

Hakan TARHAN, İstanbul-DHA

Süper Lig'de yarın deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe özel bir uçakla Konya'ya hareket etti. Sarı lacivertli takım Samandıra Can Bartu Tesisleri'nden taraftarları tarafından uğurladı. Meşale yakan az sayıdaki taraftarlar takıma destek oldular.

FENERBAHÇE'NİN KONYA KADROSUNDA PERSİE YOK

Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ile kıyasıya bir mücadeleye giren Fenerbahçe'nin Konyaspor kadrosunda Robin van Persie bulunmuyor. Hollandalı yıldızın yanı sıra müzmin sakat Markovic ve Meireles de takımda çyer almadı.

Sarı lacivertlilerin 19 futbolcudan oluşan kadrosu şu şekilde

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Volkan Şen, Alper Potuk, Luis Nani ve Jose Fernandao

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Samandıra'dan Meşalelerle Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement