Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Samsun Valisi İbrahim Şahin, "15 Temmuz'dan bu yana Cumhurbaşkanımızdan gelen emirle sokaklardayız. 'Teşekkür ederiz ey millet' denilene kadar da bu nöbeti bırakmayacağız, hatta safları sıklaştıracağız." dedi.

28.07.2016 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Valisi İbrahim Şahin, " 15 Temmuz'dan bu yana Cumhurbaşkanımızdan gelen emirle sokaklardayız. 'Teşekkür ederiz ey millet' denilene kadar da bu nöbeti bırakmayacağız, hatta safları sıklaştıracağız." dedi.

Şahin, Havza ilçesi Kevser Camisi önünde demokrasi nöbetine devam eden vatandaşları ziyaret etti.

Şahin, burada yaptığı konuşmada, FETÖ'nün darbe girişiminin Türk milletinin inancı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın basiretiyle püskürtüldüğünü söyledi.

Meydanları dolduran vatandaşlara teşekkür eden Şahin, şunları kaydetti:

"Eğer başarılı olsalardı bugün ülkemiz Suriye gibi olabilirdi. Biliyorsunuz Libya'sı, Tunus'u, Yemen'i bu şekilde işgal edildi. Boynunu tankın önene koyup bir an evvel öleyim diyen insanlarımız var. Bu vatanperver insanlarımız olduğu sürece bu dünyada başımız rüku dışında önümüze eğilmeyecek. 15 Temmuz'dan bu yana Cumhurbaşkanımızdan gelen emirle sokaklardayız. 'Teşekkür ederiz ey millet' denilene kadar da bu nöbeti bırakmayacağız, hatta safları sıklaştıracağız. Cumhurbaşkanımıza karşı yapılan bu çirkin planı Allah onların yüzlerine çarptı ve bir daha iflah olmayacaklar. FETÖ-PYD yapılanmasının deşifre olmasıyla Türkiye'de darbe kavramı tarihe gömüldü. Milletimizden bir isteğim var. Asker üniforması çalan hırsızlarla bu vatanı, milleti, bayrağı seven, ülkesini seven askerleri birbirlerinden ayırmamız gerekiyor. Yuhalayacaklarımızla alkış tutacaklarımızı birbirinden ayırmamız gerekiyor."

Kuran-ı Kerim'in okunduğu programda, şehitler için dua edildi, ilahiler söylendi.

Vali Şahin, Havza'nın ardından Vezirköprü ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşları da ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement