Fetö'ye Yönelik 'Gölbaşı-3' Operasyonunda 25 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Fetö'ye Yönelik 'Gölbaşı-3' Operasyonunda 25 Kişi Gözaltına Alındı

Fetö\'ye Yönelik \'Gölbaşı-3\' Operasyonunda 25 Kişi Gözaltına Alındı

FETULLAHÇI Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında İzmir Ödemiş merkezli Balıkesir, Bursa ve Denizli'de gerçekleştirilen 'Gölbaşı-3' operasyonunda 25 kişi gözaltına alındı.

19.08.2016 21:11

FETULLAHÇI Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında İzmir Ödemiş merkezli Balıkesir, Bursa ve Denizli'de gerçekleştirilen 'Gölbaşı-3' operasyonunda 25 kişi gözaltına alındı.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Balıkesir, Bursa ve Denizli'de eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda FETÖ adına faaliyet yürüterek 'himmet' toplantıları düzenledikleri, silahlı terör örgütünün yöneticisi oldukları, örgüte finans desteği sağladıkları ve eleman temin ettikleri iddiasıyla haklarında yakalama kararı çıkarılan 46 kişiden 25'i gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 3 tabanca, 5 pompalı tüfek ve bu silahlara ait 400 çeşitli çap ve miktarlarda fişek, kartuj ile çok sayıda örgüte ait doküman, dijital materyal ele geçirildi.

Diğer 21 şüphelinin ise arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fetö'ye Yönelik 'Gölbaşı-3' Operasyonunda 25 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement