Galatasaray Maçında Penaltı Kaçıran Göksu, Özür Diledi - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Maçında Penaltı Kaçıran Göksu, Özür Diledi

Galatasaray Maçında Penaltı Kaçıran Göksu, Özür Diledi

Galatasaray'a 1-0 yenildikleri maçta penaltı kaçıran Sanica Boru Elazığsporlu Göksu, çok üzgün olduğunu söyledi.

27.11.2012 16:29  Güncelleme: 16:50

Geçtiğimiz Cumartesi günü kendi sahasında Galatasaray'a 1-0 yenildikleri maçta penaltı kaçıran Sanica Boru Elazığsporlu Göksu, çok üzgün olduğunu belirterek, bordu-beyazlı camiadan özür dilediğini açıkladı. Önümüzdeki Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Karabükspor maçı hazırlıklarını 7 eksikle sürdüren SB Elazığspor Teknik Direktöre Yılmaz Vural da, oynayacakları 4 maçı da kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Önümüzdeki hafta Karabükspor ile deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarını 7 eksikle sürdüren Sanica Boru Elazığsporlu futbolcular, Galatasaray yenilgisini unutarak bu maça konsantre olmaya çalışıyor.

Sanica Boru Elazığspor'un başarılı sağ kanat oyuncusu Serdar, deplasmanda daha iyi oynadıklarına dikkat çekerek Karabükspor'u yenebilecek güçte olduklarını söyledi.

GÖKSU, BORDO BEYAZLI CAMİADAN ÖZÜR DİLEDİ

Galatasaray maçında penaltı kaçırarak camiada büyük üzüntü yaratan Göksu da, yaşattığı bu üzüntüden dolayı camiadan özür dileyerek, "Çok üzüldüm gerçekten. Ama zaman geri gelmiyor maalesef. Üzülmemin nedeni de hem takım puan kaybettiği için hem de arkadaşlarımı mahçup durumda bıraktığım için üzüldüm. O anda sorumluluk almam gerektiğini hissettim. Çünkü daha önce de penaltı kullandım Elazığ'da. Yine atacağımı ve puan kazandıracağımı düşündüm. Ama nasip olmadı bu sefer. Böyle olmasını isteyecek en son kişi bendim. Tüm Elazığ'a gönül verenlerden özür diliyorum. Bunu telafi etmek için daha iyi çalışacağım" dedi.

Göksu, konuşmasının sonunda Cris'in penaltı noktasını kazdığı yönünde hiç bir açıklamasının olmadığını söyledi.

"PENALTI ATIŞINDA KURAL HATASI VAR"

Bordo beyazlı ekibin teknik patronu Yılmaz Vural ise Galatasaray maçında Göksu'nun kullandığı penaltı atışı sırasında Melo'nun topa vurulmadan adım atarak kural hatası yaptığını savunarak, "Yönetim kurulundan rica ettim. Buna itiraz etmemiz gerektiğini söyledim. Çünkü tamamıyla bir kural hatasıdır. Topa vurulmadan kaleci yerini terk edemez. Bir kuralı ihlal ettiler. Bunu kimse vermiyor. Vermiyorsa demek böyle bir kuralın ortadan kalkması lazım. Yani o bir gerekçe değildir. Dolayısıyla tabi ki kaçan bu penaltının yanında hakemin cesaretsiz tavrı çok önemlidir. Çünkü Melo'ya bir de sarı kart gösterip onu da çift sarı karttan oyundan atması gerekiyordu. Yani böyle garip bir duruma düştük. İstemediğimiz bir şekilde en azından 1 puan alabilmemiz dahi mümkün bir maçı kaybederek tamamlamak zorunda kaldık. Ama oyunun geneline baktığımda ben futbolcularımın gayretinden, oynamak isteğinden inanılmaz memnunum ve ayrıca taraftarlarımıza da minnet duyuyorum" diye konuştu.

7 EKSİKLE ÇALIŞTILAR

Karabükspor maçı hazırlıklarını sürdüren SB Elazığspor'da, Arif, Sezer, Ahmet Şahin, Bülent, Gökhan, Emre, Amr Zaki, çeşitli nedenlerle bugün yapılan idmana katılmadı. Amr Zaki'nin arka adalesinde önemli bir sakatlığı olduğu ve yaklaşık 15 gün oynayamayacağı öğrenildi.

VURAL: ÖNÜMÜZDEKİ 4 MAÇI DA KAZANMAK İSTİYORUZ

Eksikliklere rağmen oynayacakları 4 maçı da kazanmak istediklerini belirten Teknik Direktör Yılmaz Vural, "Bugün 7 eksikle çalışıyoruz, yarın kaç olur bilmem ama geçen hafta da Bülent, Sedat ve Adem yoktu. Ama onların yerine oynayan arkadaşlarımız görevlerini başarıyla yaptı. Karabükspor takımının 15 puanı var ve rakiplerimizle çok ağır maçları var, örneğin Mersin deplasmanı. Akhisar takımı evinde ama güçlü bir takımla Bursasporla oynuyor. Kayseri deplasmana gidiyor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi evinde ağır bir maç oynayacak, Gaziantep Galatasaraya gidiyor. Dolayısıyla bu takımların hepsinin kaybetmesi olasıdır. Kazanırsak eğer biz de yukarı çıkarız ve 12 puanlı takım sayısı artar ve 15 puanlı yukarıdaki iki takım var. Biri Gaziantep diğeri de Karabük takımı. Onlar durur ve biz 12 puanla arkalarına geliriz ve 12'nci sıradaki takıma kadar çok yakın bir puan sıralaması içiresinde evimizde arka arkaya oynayacağımız 2 maçı oynama durumunda kalacağız. Bunlar Mersin ve Gaziantep maçları. Son maçımız da Sivas olacak. Şimdi hedefimiz bu 9 puanı almak. Nasip olur inşallah. Bu Karabük maçıyla bu mümkün olur inşallah. 9 puanı almayı başarabilirsek, tabi ki 18 puana kadar çıkmış olacağız ve oynayacağımız son Sivas maçı ki çok zor bir maç. Türkiye liginin bana göre hücum anlamında en iyi oyuncularına sahip bir takım. ve o takımla orada 18 puanımızla 20 puanlara çıkmak adına bir mücadele vermiş oluruz. Umarım, inşallah çok net söylüyorum, benim hedefim 4 maçı kazanmak. Olursa olur, olmazsa tabi ki alabildiğimiz kadarını alıp önümüzdeki devreye hazırlanabilmek adına çok iyi bir imkan yakalamış oluruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Maçında Penaltı Kaçıran Göksu, Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement