Galatasaray Medıcal Park, Şampiyonluğu Cemiyette Kutladı - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Medıcal Park, Şampiyonluğu Cemiyette Kutladı

Galatasaray Medıcal Park, Şampiyonluğu Cemiyette Kutladı

Galatasaray Medıcal Park Baş Antrenörü Yıldızoğlu: "Burada Yakaladığımız Başarıyı Ligde de Yakalamak İstiyoruz"

15.03.2011 10:31

GALATASARAY MEDICAL PARK BAŞ ANTRENÖRÜ YILDIZOĞLU: "BURADA YAKALADIĞIMIZ BAŞARIYI LİGDE DE YAKALAMAK İSTİYORUZ"

SARI-KIRMIZILI OYUNCU IŞIL ALBEN: "HEDEFLERİMİZ BİTMEDİ"

"ZAMAN ZAMAN SIKINTILI ANLAR OLABİLİR ANCAK, BİZ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLAN BİR CAMİAYIZ"

Gaziantep'te düzenlenen Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası'nın finalinde Tarsus Belediye'yi 53-68 mağlup ederek 19. Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Galatasaray Medical Park, şampiyonluğu İstanbul'da Galatasaraylılar Cemiyeti'nde düzenlenen eğlenceyle kutladı.

Saat 23.20'de uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Sarı-kırmızılı kafile, buradan Galatasaraylılar Cemiyeti'ne geçti. Sarı-kırmızılı takım, Galatasaraylılar Cemiyeti'nin girişinde sporcuların yakınları ve yaklaşık 20 kadar taraftar tarafından coşkuyla karşılandı.

Galatasaray Medical Park oyuncuları, teknik ekip, sporcuların yakınları ve davetliler, gece geç saatlere kadar şampiyonluğu kutladı.

Gecede DHA'ya konuşan Galatasaray Medical Park Baş Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, kupayı kazandıkları için büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirterek, "Bizim için çok özel bir gün. Sezon başından beri çok çalıştık. Bu başarı Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Umarım burada yakaladığımız başarıyı ligde de yakalarız" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın başarılı oyuncusu Işıl Alben ise, bu şampiyonluğu tüm Galatasaray camiasına armağan ettiğini söyledi.

Işıl Alben, şunları söyledi:

"Çok mutluyuz. Camiamıza da bu mutluluğu yaşattığımız için ayrıca sevinçliyiz. Ama hedeflerimiz bitmedi. Önümüzde çok önemli bir maç var. İnşallah o maçtan da galip ayrılacağız. Galatasaray'a layık olmaya çalışıyoruz. Camia olarak her şeyin en iyisini hak ediyoruz. Zaman zaman sıkıntılı anlar olabilir ancak, biz birlik ve beraberlik içinde olan bir camiayız. İleride her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum. Umarım bu mutluluğumuz daim olur."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Medıcal Park, Şampiyonluğu Cemiyette Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement