Gaziantep'te, Irak'ın Daeş Mücadelesi Sergilendi - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te, Irak'ın Daeş Mücadelesi Sergilendi

Gaziantep'te, Irak'ın DAEŞ mücadelesi sergilendiGAZİANTEP'te Irak Başkonsolosluğu tarafından, Irak güvenlik güçlerinin terör örgütü DEAŞ'a karşı yürüttüğü operasyonu anlatan sergi açıldı.

24.03.2017 14:23

Gaziantep'te, Irak'ın DAEŞ mücadelesi sergilendi

GAZİANTEP'te Irak Başkonsolosluğu tarafından, Irak güvenlik güçlerinin terör örgütü DEAŞ'a karşı yürüttüğü operasyonu anlatan sergi açıldı.

Şehitkamil Kültür Merkezi'nde düzenlenen serginin açılış törenine; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Irak Başkonsolosu Muayad Omer Koperly, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ile davetliler katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Başkonsolos Muayad Omer Koperly, çok yakında Musul'un terör örgütü DEAŞ'ın elinden alınacağı ve özgürlüğüne kavuşacağını söyledi. Irak'ın geçirdiği bu zor günlerde hayatını zor şartlarda idame ettirmeyi çalışan Iraklılara yardım elini uzatan Türkiye'ye teşekkür eden Koperly, Musul zaferinin çok yakında olduğunu kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesi kesildi ve Irak'a destek olanlara teşekkür plaketleri verildi.

Gaziantep\'te, Irak\'ın Daeş Mücadelesi Sergilendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te, Irak'ın Daeş Mücadelesi Sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement