Geleneksel TMD Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu - Son Dakika
Güncel

Geleneksel TMD Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu

Geleneksel TMD Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu

"TMD Tasarım Ödülleri" ile genç girişimcileri ve markalaşmayı desteklemeye devam eden Tescilli Markalar Derneği, "Genç Marka", "En Özgün Ürün" ve "En Özgün Marka" kategorilerinde tasarım sahiplerine ödüllerini dağıttı.

17.05.2017 11:43

Tescilli Markalar Derneği'nin 11-14 Mayıs'da düzenlenen "Tasarım Tomtom Sokak'ta" etkinliği kapsamında verdiği "TMD Tasarım Ödülleri" sahiplerini buldu. Bireysel tasarımcıların yanı sıra, perakende sektörünün tasarıma önem veren markalarının bir araya geldiği etkinlikte; "Genç marka" kategorisinde Soul Spiritz, "En özgün ürün" kategorisinde Kitaplarım için, "En Özgün Marka" kategorisinde ise Eye Connection tasarımları ödül kazandı. Swarovski'nin sponsor olduğu tasarım ödüllerini; Tescilli Markalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Aslantaş takdim etti.

Markalaşmayı özendirmek ve genç girişimcileri desteklemek amacıyla verilen TMD Tasarım Ödülleri jürisinde, TMD Yönetim Kurulu ile Levent Erden, Yelda İpekli, Mimar Han Tümerkan ve Saffet Emre Tonguç gibi önemli isimler yer aldı.

150'nin üzerinde tasarımcı ve sanatçının yer aldığı, tasarım, sanat ve alışverişi buluşturan "Tasarım Tomtom Sokak"ta etkinliği 20.000 i aşkın ziyaretçiyi ağırladı. Yarışma sayesinde geçtiğimiz yıl ödül kazananların önemli perakende noktalarında tasarımlarının yer aldığını belirten Hülya Aslantaş, bu sayede markalaşmanın hız kazanacağını, genç girişimcilerin motivasyonlarının artacağına inandıklarını söyledi.

Genç girişimcilerin kendilerini tanıtmaları ve geliştirmeleri için bu etkinliğin çok değerli bir platform olduğunu ifade eden Aslantaş, Tasarım TomTom Sokak'da Icra Kurulu ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederek TMD olarak başarılı girişimcileri ve markalaşma çabalarını desteklemeye devam edeceklerini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Geleneksel TMD Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement