''Gelişmelerden Mutluluk Duyuyoruz'' - Son Dakika
Güncel

''Gelişmelerden Mutluluk Duyuyoruz''

\'\'Gelişmelerden Mutluluk Duyuyoruz\'\'

Tokat Eğitim Bir-Sen yönetim kurulu Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof Dr Mustafa Şahin'i makamında ziyaret etti.

26.11.2011 13:37

Ziyarette Üniversite temsilcisi Kadir Önder Şube Sekreteri Şaban Ceylan ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi Genel Sekreteri Doç Dr Murat Sayılı da hazır bulundu. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette üniversitemizin son dönemdeki yakaladığı gelişim ve dönüşüm konuşuldu. Eğitim Bir Sen Tokat Şube Başkanı Cemil Çağlar ziyaretlerinin amacı nezaket ziyareti olduğunu belirterek "Üniversitemiz geçmişin tortularından kurtulduğunu görmekten, çalışma barışının sağlanmasından bunun ötesin de Tokatlı ile üniversitenin kaynaşmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Son dönemdeki akademik, bilimsel gelişmelerin Ortadoğu Teknik Üniversitesi Bünyesinde kurulan Üniversity Ranking by Academic Performance değerlendirmelerinde üniversitemiz Türkiye'nin 166 üniversitesi arasında 40 üniversitesi olmasında Sayın Rektörümüzün ve akademisyenlerimizin büyük katkısının olduğunu gibi objektif ve bilimsel bir bakışında etkisi büyüktür. Sendika olarak üniversitemizin markalaşmasından bilimsel ve akademik alandaki çalışmalarından yeni fakülteler ve yüksek okullar açılmasında büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof Dr Mustafa Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "sivil toplun önemli olduğunu bir şehrin kalkınmasında gelişmesinde üniversitelerin ve sivil toplumun işbirliğinin önemini vurgulayarak burada kişiler değil kurumlar önemli bizim için önemli olan üniversitemizin bilimsel ve akademik çıpasının yükselmesi ve Tokatımıza da ekonomik, sosyal katkısının artarak sürdürmesidir.

Diş Hekimliği Fakültemizi gelecek yıl öğrenci alacak, İlahiyat fakültemiz Bakanlar kurulunda imzaya açıldı, Eğitim Bilimler Enstitümüzü açtık, ilçelerimize dört yıllık yüksekokullar açıldı. Her alanda niteliğin artırılması için gayret gösteriyoruz. Hedeflerimize sınır koymuyoruz. Bizler kişisel değil kurumsal düşünüyoruz, çünkü kurumlar kalıcıdır. Bizler Tokatın üniversite alanında marka şehir olmasına gayret gösteriyoruz. Çünkü yeni açılacak fakülte yüksek okullar istihdamı sağlayacağı gibi öğrencinin tercihlerini de belirleyecektir. Gelişmiş spor komplekslerimizi sporculara, kulüplere açtık. Ulusal sportif organizasyonlar üniversitemizin spor tesislerinde yapılıyor. Uluslararası şampiyonaya Milli takımlarımız bizim spor tesislerinde hazırlanıyor. Bu tür organizasyonlar şehrimizin ekonomisine, sosyal hayatına ve onun ötesin de şehrimizin tanınmasına büyük katkıları var.Sendika olarak sizlerin çalışmalarınıza başarılar diliyorum"dedi.

Ziyarette Cemil Çağlar Eğitim-Bir-Sen'in yayınlarından oluşan bir set hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Gelişmelerden Mutluluk Duyuyoruz'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement