Giresun'da Engelliler Şenliği Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Giresun'da Engelliler Şenliği Yapıldı

Giresun\'da Engelliler Şenliği Yapıldı

Giresun Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Giresun Valiliği önünde çelenk sunma töreni ve engelliler şenliği düzenlendi.

10.05.2012 19:15

Giresun Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Giresun Valiliği önünde çelenk sunma töreni ve engelliler şenliği düzenlendi.

Giresun Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi tarafından organize edilen Engelliler Şenliği'ne Vali Dursun Ali Şahin, Vali Yardımcısı Cengizhan Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Giresun Anadolu Engelliler Derneği Başkanı Nihat Yayla, Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve velileri katıldı.

Törende günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Giresun Engelli Meclisi Kent Konseyi Başkanı Dr. Fatih Dölek, "Engelliler daima ve her zaman hatırlanmalıdır, unutulmamalı ki engelli birey eğitilmezse ve ilgilenilmezse topluma her zaman sorun olabilir. Toplumun tümü engelliye iyi eğitim verip sorunların en ince detaylarına kadar düşünüp onları topluma kazandırmak, yaralı ve sorunsuz birey olmaları için çaba sarf etmemiz gerekir" dedi

Vali Dursun Ali Şahin ise "Engelli kardeşlerimizin yüzlerinin güldüğü, gözlerinin ışıldadığı bir zamandayız. Artık onların anne ve babalarının da yüzleri gülüyor. Çünkü devlet her zaman onların yanında oldu ve onların yanında olacak" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından tören engellilerin sunduğu çeşitli gösterilerle sona erdi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresun'da Engelliler Şenliği Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement