"Gönül Elçileri Projesi" Tokat'ta Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

"Gönül Elçileri Projesi" Tokat'ta Tanıtıldı

"Gönül Elçileri Projesi" Tokat\'ta Tanıtıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde ülke genelinde başlatılan "Gönül Elçileri Projesi", Tokat'ta tanıtıldı.26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı Konferans Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Aile ve Sosyal...

17.02.2013 17:17

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde ülke genelinde başlatılan "Gönül Elçileri Projesi", Tokat'ta tanıtıldı.

26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı Konferans Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Tokat'ın hayırsever vatandaşlarıyla her zaman Türkiye'nin gururu olduğunu söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın 1,5 yıl önce kurulduğunu anımsatan Asan, "Fakirler, muhtaçlar, çocuklar, engelliler ve şiddet gören kadınlara bakanlık olarak hizmet götürmeye çalışıyoruz. Hizmet alanımız büyük bir kesim" dedi.

Hükümet ve devlet olarak oluşturdukları politikaları uygulamada, hizmet etmede ellerinden gelen en mükemmel yöntemleri uyguladıklarını ifade eden Asan,

"Bakanlık olarak Gönül Elçileri Projesi'ni oluşturduk. 19 Aralık'ta Başbakanımızın eşi Emine Erdoğan'ın da bu projeyi himaye etmesiyle, projeyi 81 ilimizde başlattık. Projenin yürütücülüğünü valilerimizin eşleri yapacak" diye konuştu.

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen ise projelere halkın destek vermesinin önemli olduğunu vurgulayarak, "Halkın desteklemediği proje çok başarılı olamaz, amacına ulaşamaz. Onun için biz bu projeleri yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ekber Türkoğlu/ Önder Felek

Yayıncı: Zekeriya Kaya - TOKAT

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Gönül Elçileri Projesi' Tokat'ta Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement