Gönül, Ordulular İle İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Gönül, Ordulular İle İftarda Buluştu

Gönül, Ordulular İle İftarda Buluştu

Milletvekili Gönül, Marmara Ordulular Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneğinin Bu Yıl Üçüncüsünü Düzenlediği İftar Yemeğine Katıldı

30.08.2010 10:42  Güncelleme: 11:01

AK Parti Kocaeli Sibel Milletvekili Gönül, Marmara Ordulular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği bu yıl üçüncüsü düzenlenen geleneksel iftar yemeğinin konuğu oldu. Acısu Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğine 350 kişi katıldı. Dua ve ilahiler eşliğinde gerçekleşen iftar yemeğinde konuşma yapan Sibel Gönül, Biz bu ramazan bereketinin uzun yıllar devam etmesini istiyoruz. Ordulular olarak referandumda vereceğiniz "evet" ile çifte bayram yapabiliriz" dedi.

GÖNÜL'E HEDİYE TABLO

Dua ve ilahiler eşliğinde gerçekleşen iftar yemeğine; AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Başiskele Kaymakamı Selami Aydın eski İl Müftüsü Halil Kutlu, eski Alikahya Belediye Başkanı Sabri Gökbudak ve birçok davetli katıldı. İftardan sonra Milletvekili Sibel Gönül' e Ordulular derneği adına Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı bir tablo hediye etti.

ÇİFTE BAYRAM YAŞAYACAĞIZ

Marmara Ordulular Derneği kurulduğu günden bu yana çok kısa bir süre geçmesine rağmen büyük organizasyonlar ve etkinliklere imza attığını belirten Gönül " Bu mübarek ramazan ayında bizleri bu güzel ortam da topladığı için dernek başkanı ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayı bolluk bereket ve hoşgörü ayıdır. Bildiğiniz gibi önümüzde referandum süreci var. Bayramın 4. günü referandum için oy kullanacağız. Biz bu ramazan bereketinin uzun yıllar devam etmesini istiyoruz. Bu oylamada vereceğiniz "evet" ile çifte bayram yapabiliriz.

BAŞKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Marmara Ordulular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Cun, "Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen iftar yemeğimize hoş geldiniz Bu güne kadar dernekçiliğin amacı ve ilkelerine uygun bir şekilde hareket ederek üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği sağlamak için hep birlikte çaba sarf ettik. Etkinliklerimiz bundan böyle de ara vermeden devam edecek. Bayram sonrasın da çeşitli sosyal etkinlikler yapmayı planlıyoruz. Burada bizi yalnız bırakmayan protokol üyelerine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gönül, Ordulular İle İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement