İstanbul'da İki Grup Arasında Silahlı Çatışma: 3 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da İki Grup Arasında Silahlı Çatışma: 3 Ölü, 3 Yaralı

İstanbul Arnavutköy'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, 3 kişi hastanede öldü, 3 kişi yaralandı. Acı haberi duyan yaralı yakınları, hastaneye koştu.

03.03.2019 19:06  Güncelleme: 00:36

Arnavutköy'de aralarında minibüs kahyalığı sebebiyle husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

3 AKRABA HASTANEDE ÖLDÜ

Olay, Arnavutköy Karlıbayır Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında dolmuş kahyalığı yüzünden husumet bulunan iki grup tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup uzun namlulu silahlarla çatışmaya girdi. Yaşanan çatışmada vurulan akrabalar Şahin Yıldız, Fırat Yıldız ve Hasan Yıldız hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

İstanbul'da İki Grup Arasında Silahlı Çatışma: 3 Ölü, 3 Yaralı

HASTANEDE ARBEDE YAŞANDI

Yaralıların hastaneye kaldırılması üzerine tarafların akrabaları hastaneye akın etti. Hastaneye akın edenler arasında kısa süreli arbede yaşandı. Hastane önünde başka bir olayın yaşanma ihtimaline karşı olay yerine çok sayıda özel harekat, jandarma ve polis ekibi sevk edildi.

İstanbul'da İki Grup Arasında Silahlı Çatışma: 3 Ölü, 3 Yaralı

BİNAYA KURŞUN İSABET ETTİ

Polis ekipleri, cadde giriş ve çıkışına şerit çekerek olay yerinde delil incelemesi yaptı. Yapılan incelemede, olay yerinde çok sayıda boş kovan bulunurken bazı araç ve çevredeki bir binanın camlarına kurşun isabet ettiği görüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması sürüyor.

İstanbul'da İki Grup Arasında Silahlı Çatışma: 3 Ölü, 3 Yaralı
İstanbul\'da İki Grup Arasında Silahlı Çatışma: 3 Ölü, 3 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da İki Grup Arasında Silahlı Çatışma: 3 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ali: ABD DE OLUNCA SESİNİZ ÇIKMAZ işiniz gücünüz ülkeye çamur atmak 20 32 Yanıtla
  • cumhurcu: hep olan bıseyler bu olaylarısınız gucunuz turkıyemıze camur atmak amerıkada almanyada olmuyormu daha gecen sene lıtvanyada kılısede yırmı kısıyı oldurduler keza ısvecte de oyle fransa aylardır karısık hıc sesınız cıkmaz uc bes kendını bılmez bır olay cıkardımı eyvah eyvah felkaet tellaıgı baslar bır bıtmedınız beee 15 17 Yanıtla
  • baba cino 3469: rant kavgasi dir 6 0 Yanıtla
  • Doktor: Hepsi okumuş çocuk yıl 2019 kavga sebebi çok komik 0 3 Yanıtla
  • Hamido: Cehalet 2 0 Yanıtla
  • SORDADİYELİM: AÇILIN BEN DOKTORUM 0 2 Yanıtla
  • Recaettinkubat: Yahu bu nasıl memleket bu ne cesaret her iki taraf içinde bu silahlar nerden geldi kim bunlara bu cesareti veriyor buna kim dur diyecek.... 2 0 Yanıtla
  • Idam: Çözüm idam 1 0 Yanıtla
  • Antepli: Idam olmaliki adam vuranlar iki defa düşünecek ölen toprağa gidiyo vuranlar ise insan hakkına kavusuyor peki ölenin hakkını kim ödeyecek 1 0 Yanıtla
  • Son Sös ...: hadi bakalım mesarda tartışmaya devam edersinis... 0 1 Yanıtla

Advertisement