Gürsu Belediyespor, Taekwondo' da Türkiye 1.'Ligi Kazandı - Son Dakika
Güncel

Gürsu Belediyespor, Taekwondo' da Türkiye 1.'Ligi Kazandı

Gürsu Belediyespor, Taekwondo\' da Türkiye 1.\'Ligi Kazandı

Sümeyye İloğlu, 2. İzmir Uluslararası Taekwondo Turnuvası' nda altın madalya kazandı.

02.12.2012 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsu Belediye spor Kulübü, İzmir' de, Halkapınar Spor Salonu' nda gerçekleştirilen " 2. İzmir Uluslararası Taekwondo Turnuvası " na, 7 sporcu ile katıldı. Genç bayanlar, 44 kg' da yarışan Sümeyye İloğlu, birinci olarak aldığı altın madalya ile Kulübe yeni bir şampiyonluk kazandırdı. Şampiyonada ayrıca, yıldız erkekler 53 kg' da yarışan Ali Aslan da 5.' liği elde etti.

Hatay' da gerçekleştirilen M.E.B. Taekwondo Türkiye Birinciliği müsabakalarında da, Gürsu Belediyespor' u temsil ederek gümüş madalya kazanan Sümeyye İloğlu ve Gülsüm İnan, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü' yü ziyaret etti.

Dereceye giren sporcuları, Gürsu Belediyespor Başkanı Fevzi Bekar ve antrenörlerle birlikte makamında ağırlayan Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, girdikleri müsabakalarda üstün başarılar elde eden genç sporcularla gurur duyduklarını söyledi ve başarılarının devamını dileyerek, sporculara atın hediye etti.

Antrenörler Ümit Kulak ve Uğur Kulak' ın üstün gayretleriyle, daha büyük başarılara imza atacaklarını söyleyen Kulüp Başkanı Fevzi Bekar, " Hocalarımız ve sporcularımız ciddi ve gayretli çalışmalarına devam ettikleri sürece daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Sporcularımızı milli takımda görmek istiyoruz " dedi.

Antrenör Ümit Kulak da " Sporcularımızı tebrik ediyor ve öncelikle Başkanımız Sayın Orhan Özcü olmak üzere, bize destek olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz " dedi.

TAEKWONDO FEDERASYONU' NDAN BAŞKAN ÖZCÜ' YE PLAKET

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından, 28 Kasım - 2 Aralık 2012 tarihleri arasında, Bursa' da düzenlenen ve 51 ilden 600'e yakın sporcunun katıldığı, Kulüpler Türkiye Şampiyonası' na ve taekwondo sporuna olan katkılarından dolayı, Federasyon tarafından Başkan Özcü' ye plaket sunuldu.

Sporcuların başarısından duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, " Gençlerimizin spor yaparak enerjilerini en olumlu yönde değerlendirmeleri için Gürsu Belediyespor Kulubümüz' e elimizden gelen desteği vermekteyiz. Sporcularımızın elde ettikleri bu başarılar bizleri gururlandırmakta. İlçemizde oluşturduğumuz kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, futbol sahası, parklardaki spor alanları ve aletlerinin yanında, spor yapma olanaklarını arttırmaya yönelik olarak yeni bir kapalı spor salonu, yürüyüş ve bisiklet yolları v.b. yatırımlarımızı hayata geçirmeye yönelik çalışmalarımız devam etmekte " dedi.

Başkan Özcü, Türkiye Taekwondo Kulüpler Şampiyonası için Bursa' da bulunan Federasyon yetkililerini yemekte ağırladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu Belediyespor, Taekwondo' da Türkiye 1.'Ligi Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement