Haberin Sesleri Anadolu Yollarında - Son Dakika
Güncel

Haberin Sesleri Anadolu Yollarında

Haberin Sesleri Anadolu Yollarında

Oğuz Haksever, Defne Sarısoy, Mete Çubukçu, Ertuğrul Mavioğlu, Haberin Sesleri Anadolu Yollarında

19.03.2011 15:02  Güncelleme: 15:04

"Türk Basını Reklamcısıyla Buluşuyor - Geleceğin Medyasına Hazırlık Semineri"ni sürdüren Basın İlan Kurumu, bu sefer Spikerler Derneği ile yola çıktı. Trabzon'dan başlayan eğitim seminerlerinin ikinci durağı Kayseri.

"Haberin sesleri Anadolu'da" sloganıyla gerçekleştirilecek etkinliklerde ünlü haberciler, spikerler deneyimlerini, yılların tecrübelerini paylaşacak.

NTV'den Oğuz Haksever, Mete Çubukçu; TRT'den Defne Sarısoy; Radikal gazetesinden Ertuğrul Mavioğlu'nun konuşmacı olarak katılacağı seminer yarın saat 10:00'da Kayseri Hilton Otel'de başlayacak. Bir gün sürecek seminere Kayseri'nin yanı sıra Nevşehir, Yozgat ve Niğde illerinden yerel televizyonlar, IP TV, Web TV, radyo spikerleri ile yazılı, sözlü ve görüntülü medya çalışanları katılacak.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, seminerle ilgili yaptığı açıklamada, gelişen teknolojiyle birlikte iletişim alanındaki sınırların kalktığını belirterek, "Seminerimizde, mesleğin profesyonelleri Türkiye ve dünyada meydana gelen son gelişmeleri anlatacak. Deneyimlerini Anadolu medyasıyla paylaşacak. Yaygın medya ile yerel arasında güçlü bir network kurulmasının amaçlandığı seminerin bir diğer önemli hedefi ise ana dilimizin, kitle iletişim araçlarında en doğru şekilde bilinmesi ve kullanılmasını teşvik etmektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Haberin Sesleri Anadolu Yollarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement