Hakkari Valisi'nden Kadınlara Karanfil - Son Dakika
Güncel

Hakkari Valisi'nden Kadınlara Karanfil

Hakkari Valisi\'nden Kadınlara Karanfil

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle kendisini ziyarete gelen kadınlara karanfil ve çeşitli hediyeler vererek kadınlar gününü kutladı.

08.03.2016 10:02

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, 8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle kendisini ziyarete gelen kadınlara karanfil ve çeşitli hediyeler vererek kadınlar gününü kutladı.

Hakkari Valisi Yakup Canbolat eşi Ayşegül Canbolat ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında, Vali Yardımcısı Bekir Abacı, Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici ve beraberindeki kadınları makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Canbolat, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Vali Canbolat, yıllar önce eşinin ve oğlunun hayatını kaybetmesiyle birlikte gelini ve 4 torununa bakmak zorunda kalarak örnek bir davranış gösteren ve ASP İl Müdürlüğü tarafından yılın kadını seçilen Sultan Kaya'ya da altın hediye etti.

PERSONELE KARANFİL

Ziyaretin ardından Vali Canbolat, eşi Ayşegül Canbolat ve Vali Yardımcısı Mehmet Emin Taşçı'nın eşi Ayşenur Taşçı ile birlikte Valilikteki birimleri dolaşarak burada görev yapan kadın personel ve işlem yapmak için gelen kadınların da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak karanfil verdi. Valilikteki programın ardından Vali Canbolat'ın eşi Ayşegül Canbolat, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Taşçı'nın eşi Ayşenur Taşçı ve ASP İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici ile birlikte bazı aileleri evlerinde de ziyaret etti.

BAZI EVLERİ ZİYARET

Ayşegül Canbolat, ilk olarak Kıran Mahallesinde yaşayan Devlet Tekin'i evinde ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı. Tekin'in zihinsel engelli kızı Mervegül Tekin'le de yakından ilgilenen Ayşegül Canbolat, daha sonra yaşanan olaylar nedeniyle Yüksekova ilçesinden göç ederek il merkezine bağlı Bulak Mahallesine yerleşen 2 çocuk annesi Taybet Varol'un evine giderek sorunlarını dinledi. Ayşegül Canbolat, sıkıntılarının çözülmesi için imkanlar dahilinde kendilerine gereken her türlü yardımın yapılacağını söyledi.

- Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Valisi'nden Kadınlara Karanfil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement