Halk 20 Bakanı Sınıfta Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Halk 20 Bakanı Sınıfta Bıraktı

Halk 20 Bakanı Sınıfta Bıraktı

Bugünün gazete manşetlerine yansıyan gündemin önemli konuları...

14.12.2011 08:44  Güncelleme: 09:21

Sözcü Gazetesi, "Halk 20 Bakanı Sınıfta Bıraktı" başlığı ile Başbakan'ın masasındaki son ankete göre sadece 5 bakanın halktan geçer not alabilmesini manşetine taşırken, Hürriyet Gazetesi, "Böbreğimi Geri Ver" başlığı ile rahatsızlanan kocasına böbreğini veren Hülya A.'nın, şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşine boşanma davası açtıktan sonra böbreğini geri istemesine manşetinden yer verdi.

Günün dikkat çeken manşetlerinden biri de "Ölüm Listesi Yargıdan Teyitli!" başlığı ile Star Gazetesinden geldi.

Star Gazetesinin haberine göre;

Kamuoyu 1990'lı yıllarda oluşturulan 'ölüm listesi' ile Kürt işadamlarının faili meçhul cinayetlere kurban olduğu iddiasını tartışırken, 'PKK'ya destek verdikleri' iddia edilen 193 kişilik bir listenin varlığı 1996'da mahkeme tarafından kabul edildiği ortaya çıktı.

Dönemin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ziya Halis'in 'listede yer aldığı' iddialarına ilişkin Ankara 6. İdare Mahkemesi'nde görülen davada, İçişleri Bakanlığı'nın listenin varlığını kabul ettiği ancak 'devlet sırrı' olduğu gerekçesiyle içeriğini açıklamadığı, bu nedenle bakanlığın Ziya Halis'e 100 milyon lira manevi tazminat ödemeye mahkum edildiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Halk 20 Bakanı Sınıfta Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement