Haltercilerimiz Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Güncel

Haltercilerimiz Türkiye Şampiyonu Oldu

Haltercilerimiz Türkiye Şampiyonu Oldu

Avrupa Ve Dünya'da Kocaeli'nin İsmini Altın Harflerle Yazdıran Kağıtspor'un Bayan Haltercileri, Sakarya'da Türkiye Şampiyonu Oldu.

02.05.2011 18:41  Güncelleme: 21:28

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor halterde altın çağını yaşıyor. Halterle Kocaeli'nin adını Dünya ve Avrupa'ya duyuran Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Halter takımı, Sakarya'da yapılan Türkiye Halter Şampiyonası'nda takım halinde topladığı puanlarla Türkiye Şampiyonu oldu.

57 Kulüp Katıldı

Sakarya Spor salonunda yapılan Türkiye Halter şampiyonasında bayanlarda fırtına gibi esen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor bayan halter takımı birinciliklere ambargo koydu. Mavi beyazlı bayanlar üç kiloda birincilik alırken bir dalda da ikincilik elde etti. Toplam 57 kulübün katıldığı şampiyonada 113 sporcu müsabakalarda yarıştı.

Aylin Ve Nurdan'dan Beklenen Performans

Milli sporcularımız Aylin Daşdelen ilk gün yapılan müsabakalarda koparmada 80,Silkmede 105 toplamda 185 kilo kaldırarak 53 kilo bayanlarda birinci oldu. Aynı gün yarışan haltercimiz Nurdan Karagöz ise 48 kiloda koparmada 75,silkmede 95,toplamda 170 kilo kaldırarak birinci oldu.

Sibel 210 Kilo Kaldırdı

Müsabakaların ikinci gününde yarışan Sibel Şimşek ise koparmada 95,Silkmede 115,Toplamda 210 kilo kaldırarak 63 kiloda birinci oldu. 75 kiloda yarışan Gülden Nokta ise koparmada 86,silkmede 110 toplamda 196 kilo kaldırarak ikinci oldu.

Kupayı Sakarya Valisi Verdi

Topladığı bu sonuçlarla Türkiye şampiyonu olan mavi beyazlı halterciler şampiyonluk kupasını Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ün elinden aldı. Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş'ta Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu bayan haltercileri tek tek tebrik ederek kutladı. Bayan haltercilerimiz kupa töreninde şampiyonluğu doyasıya yaşadı.

Yıldırım Tebrik Etti

Şampiyona sonrası sporcuları arayan kulüp başkanı Fahrettin Kandemir haltercileri tebrik etti.Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Halter Branş sorumlusu Ercüment Yıldırım şampiyona sonrası yaptığı açıklamada,,"Sporcularımızla ne kadar gurur duysak azdır. Kızlarımızı Kocaeli'yi en iyi şekilde şampiyonada temsil etti. Aldıkları bu şampiyonlukla bizleri son derece mutlu etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Haltercilerimiz Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement