Hatay'da Kavga İhbarına Gidilen Evde Tarihi Eserler Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Hatay'da Kavga İhbarına Gidilen Evde Tarihi Eserler Ele Geçirildi

Hatay\'da Kavga İhbarına Gidilen Evde Tarihi Eserler Ele Geçirildi

Hatay'ın Antakya ilçesinde bir evde çıkan kavga ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Eve giren ekipler, kavga eden kardeşlerin yanı sıra diğer şüphelilerin de hareketlerinden şüphelenerek evde arama yaptı. Aramada, tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen bir heykel, dışı kabartmalı bir obje ve birçok sikke ile tabanca fişeği ele geçirildi. Ekipler, evde bulunan 4 kişiyi gözaltına alarak objeleri Müze Müdürlüğüne teslim etti.

29.03.2024 16:41  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'da kavga ihbarına gidilen evde tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen objeler ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına aldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, merkez Antakya ilçesindeki bir evde kavga olduğu ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

Eve giren ekipler, ikamette bulunan 4 kişiden E.G. ve A.G. kardeşlerin kavga ettiğini gördü. Y.E. ve M.N.T'nin de hareketlerinden şüphelenen ekipler, evde arama yaptı.

Aramada, tarihi eser olduğu değerlendirilen heykel, dışı kabartmalı obje ve 19 sikke ile 34 kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi.

Ekipler evdeki 4 kişiyi gözaltına aldı, objeleri Müze Müdürlüğüne teslim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hatay'da Kavga İhbarına Gidilen Evde Tarihi Eserler Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement