MasterChef Jürisi Hazer Amani ''Hazerleme'' İle Lezzet Avında! - Son Dakika
Güncel

MasterChef Jürisi Hazer Amani ''Hazerleme'' İle Lezzet Avında!

MasterChef Türkiye'nin yakışıklı jüri üyesi Hazer Amani, TV ekranlarının ardından Youtube'a da giriş yaptı. Amani, şehirleri gezerek farklı lezzetleri takipçilerine sunuyor.

19.04.2019 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu ile birlikte MasterChef Türkiye'nin jüri üyeliğini yapan Hazer Amani, açtığı Youtube kanalından yöresel lezzetleri tanıtmaya kaldığı yerden devam ediyor.

En yaratıcı şeflerden arasında yer alan Hazer Amani, geçtiğimiz yıl Eylül ayında MasterChef Türkiye'ye Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu ile birlikte jüri üyesi olarak katılmıştı. Adını MasterChef ile duyuran şef, ''Hazerleme'' adıyla açtığı Youtube kanalında şehir şehir gezerek yöresel tatları takipçileriyle paylaşıyor.

MasterChef Jürisi Hazer Amani ''Hazerleme'' İle Lezzet Avında!

SOKAK LEZZETLERİNİ KEŞFETMEK İÇİN YOLA ÇIKTI

Hazer Amani, Hazerleme adlı Youtube hesabını tanıtarak; '' Herkese selamlar, ben Hazer Amani, bol gezmeli ve bol yemeli kanalım Hazerleme'ye hoşgeldiniz. Sağlam bir rota çizip sağlam sokak lezzetlerini keşfetmek için Lassa ve Central Car ile birlikte çıktığım eğlence ve ilham dolu yolculuğumdan izlenimleri bu kanalda sizinle paylaşıyorum. Bu yolculuğumda bana eşlik etmek, güzel ülkemizin sokaklarını karış karış gezmek ve yeni lezzetlerle tanışmak istiyorsanız kanalıma abone olmayı unutmayın. 'açıklamasına yer verdi.

MasterChef Jürisi Hazer Amani \'\'Hazerleme\'\' İle Lezzet Avında!

Son Dakika Güncel MasterChef Jürisi Hazer Amani ''Hazerleme'' İle Lezzet Avında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement