HBB, Asfaltlama Çalışmalarında Hız Kesmiyor - Son Dakika
Güncel

HBB, Asfaltlama Çalışmalarında Hız Kesmiyor

HBB, Asfaltlama Çalışmalarında Hız Kesmiyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, Hatay genelinde sürdürdüğü yol bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

21.04.2015 09:14

Antakya Kavaslı Köprüsü'nden Honda Kavşağı'na kadar sıcak asfalt serme çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri,
geçtiğimiz günlerde Defne ilçesine bağlı Subaşı Mahallesi'nde 800 metre uzunluğunda sıcak asfalt serimini tamamlarken, Samandağ Hıdırbey Caddesi 250 metre sıcak asfaltlama, Samandağ TOKİ yolu 950 metre uzunluğunda sıcak asfaltlama çalışmalarını bitirerek vatandaşların hizmetine sundu.

Defne ilçesine bağlı Sinanlı Mahallesi karşı yakasından Harbiye Mahallesi yol kavşağına kadar sürecek olan 6 bin 700 metre uzunluğundaki yolda zemin kazı çalışmalarını sürdüren ekipler, Samandağ ilçesine bağlı Tomruksuyu Mahallesi'ndeki 1100 metre uzunluktaki yolda bordür döşeme ve PMT(çakıl) serme çalışmalarını sürdürüyor.

HBB ekipleri yapılan çalışmalar yanı sıra Dörtyol, Payas, Arsuz, Antakya, Kumlu ve Belen'de asfalt, parke, menfez ve köprü çalışmalarını devam ettiriyor.

Yapılan çalışmalara yönelik bir açıklama yayımlayan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay geneli yetki altında olan bütün yollarda çalışma yapacaklarını ve bu çerçevede birçok yerde çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğini belirtti.

Çalışmaları yakından takip ettiklerini de vurgulayan Başkan Savaş, Hatay genelinde modernize edilmemiş yol bırakmama amacında olduklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HBB, Asfaltlama Çalışmalarında Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement