Hep Siz mi Eğleneceksiniz? - Son Dakika
Güncel

Hep Siz mi Eğleneceksiniz?

Hep Siz mi Eğleneceksiniz?

Dj. Volkan Uça Türkiye'deki tüm engelli kardeşlerini eğlendirmek için sponsorlar arıyor.

27.12.2011 11:16  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'den Dünyaya açılan ve Street albümüyle büyük bir başarı yakalayan DJ Volkan Uça ile Eskişehir'deki Özel Ata Merkez Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Merkezde eğitim gören engelli çocuklar ve aileleri, gerçekleştirilen yılbaşı partisinde DJ Volkan Uça'nın müzikleri eşliğinde farklı bir gün yaşama imkanı buldu.

Oscar Party Club'ın sponsorluğunda gerçekleştirilen partinin sloganı da oldukça anlamlıydı. Hep Siz mi Eğleneceksiniz?

Çocukların ve ailelerin unutulmaz bir gün geçirdiği parti, 23 Aralık Cuma günü, 15 - 18.30 saatleri arasında Yaprak Düğün Salonu'nda yapıldı. Bu eğlenceli organizasyona Eskişehir Ticaret Odası Başkan'ı Harun Karacan'da katılıp çoçuklara birbirinden güzel hediyeler verdi. Organizasyonun en güzel kısmı ise genç dj'in engelli kardeşlerine kabinini, kulaklığını ve setup'ın verip onlara da dj'lik yaptırması oldu.

Genç dj sektördeki başarılarına böyle onur verici bir sosyal sorumluluk projesini de eklemenin gururunu yaşarken engelli kardeşlerimizinde eğlenmeye hakkı olduğunu ve engelli kardeşleri için bu tarz bir çok projede de yer alacağını dile getirirken bir kaç sponsor bulabilirse bu projeyi tüm şehirlerdeki engelli arkadaşları için yapmak istediğini de belirtti.

Yaptığı bu sosyal sorumluluk projesi ile genç dj djl'lerin insanların gözünde olan kötü yargılarından kurtulması için örnek bir adım attığını sölerken dj ve sanatçı arkadaşlarınında böyle projelerde bol bol yer almalarını istedi. Genç dj böylesine anlamlı bir projenin gerçekleşmesini sağlayan Kerem Apaydın, Elif Gürkaynak'a, desteklerinden ötürüde ise Eskişehir Ticaret Odası ve Başkanı Harun Karacan'a teşekkür etmeyide unutmadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hep Siz mi Eğleneceksiniz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement