Hotar: "İnşallah Bir Gün Anneler Ağlamayacak, Buna Yürekten İnanıyorum" - Son Dakika
Güncel

Hotar: "İnşallah Bir Gün Anneler Ağlamayacak, Buna Yürekten İnanıyorum"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yarışmacıların anneleriyle görüntü vermeleri, Hazırlıklarını tamamlayıp araçlara binmeleri, Nükhet Hotar'ın deneme sürüşü yapması, Nükhet Hotar'ın anneler günü mesajı, Toplu görüntü Anneler Günü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar: "İnşallah bir gün anneler ağlamayacak, buna yürekten inanıyorum.

08.05.2016 17:25

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yarışmacıların anneleriyle görüntü vermeleri,

Hazırlıklarını tamamlayıp araçlara binmeleri,

Nükhet Hotar'ın deneme sürüşü yapması,

Nükhet Hotar'ın anneler günü mesajı,

Toplu görüntü Anneler Günü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

"İnşallah bir gün anneler ağlamayacak, buna yürekten inanıyorum. Öncelikle şehitlerimizin annelerine sabırlar diliyor ve onların 'Anneler Günü'nü kutluyorum"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, 8 Mayıs Anneler Günü'ne ilişkin, "İnşallah bir gün anneler ağlamayacak, buna yürekten inanıyorum. Öncelikle şehitlerimizin annelerine sabırlar diliyor ve onların 'Anneler Günü'nü kutluyorum." dedi.

AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanlığı, Anneler Günü nedeniyle Ümit Ülkü Yarış Pisti'nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar ve Türk Ralli pilotu Burcu Çetinkaya'nın katılımıyla "Anneler ve Kızları direksiyonda" etkinliği gerçekleştirdi.

Yarış öncesinde İzmir Ümit Ülkü Yarış Pisti'nde özel sürüş eğitimi alan kızlar, yarışta pilot, anneleri ise co-pilotluk görevini üstlendi.

Etkinlikte, AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın eşi Pınar Kaya ve İzmir'in ilçe yönetimlerinin başkanları ile yönetim kurulu üyelerinin aralarında bulunduğu 18 kadın yarıştı.

Yarış öncesinde antrenman turlarına çıkan pilotların heyecanlı oldukları gözlendi.

"İnşaallah bir gün anneler ağlamayacak"

Etkinlikte deneme sürüşü yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili Nükhet Hotar, antrenman turlarının ardından etkinliğe ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, anlamlı bir günde bulunduklarını, "anne"nin tarifinin çok zor olduğunu bunun için kelimelerin yetersiz olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin hassas bir süreçten geçtiğine işaret eden Hotar, şunları söyledi:

"İnşallah bir gün anneler ağlamayacak, buna yürekten inanıyorum. Öncelikle şehitlerimizin annelerine sabırlar diliyorum. Öncelikle onların Anneler Günü'nü kutluyorum. Sonra da doğduğu zaman veya yaşantısı boyunca yüzü gülen, evladının tek bir sözüyle gözleri ışıldayan, sadece doğum sancısı değil, ömür boyunca evladı için sancı çeken bütün annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum. Sonra da evlatlarına hayırlı uzun ömürler diliyorum. Annelerimiz için bir kez daha çok büyük farkındalık oluşturacağına inandığım bu güzel organizasyon için AK Parti Kadın Kolları'na teşekkür ediyorum."

Hotar: "İnşallah Bir Gün Anneler Ağlamayacak, Buna Yürekten İnanıyorum"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hotar: 'İnşallah Bir Gün Anneler Ağlamayacak, Buna Yürekten İnanıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement