Hotpoint-Ariston’un Evlenecek Çiftlere Özel Çeyiz Kampanyasıyla İşte Şimdi Evlenilir! - Son Dakika
Güncel

Hotpoint-Ariston’un Evlenecek Çiftlere Özel Çeyiz Kampanyasıyla İşte Şimdi Evlenilir!

Hotpoint-Ariston’un Evlenecek Çiftlere Özel Çeyiz Kampanyasıyla İşte Şimdi Evlenilir!

Hotpoint-Ariston iki güne özel sunduğu fiyat kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek evlenecek çiftlerin yüzünü güldürüyor.

11.05.2011 11:53

Buzdolabı, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesinden oluşan 3'lü çeyiz seti 13 – 14 Mayıs tarihlerinde 4.097 TL yerine %40'ın üzerinde indirimle yalnızca 2.399 TL'den satışa sunuluyor.

Çeyiz kampanyası dahilindeki Hotpoint- Ariston MTL 0818 F model no-frost buzdolabı elektronik kontrol paneli ve sıfır derece bölmesiyle ön plana çıkıyor. Sıfır derece bölmesinde et-tavuk-balık gibi yiyecekler dondurulmadan saklanabilirken dondurulmuş yiyecekler bu özel bölmede tazeliğini kaybetmeden yavaşça çözülebiliyor. A enerji sınıfına ait buzdolabının süper soğutma/dondurma, kapı açık alarmı ve akıllı soğutma gibi fonksiyonları da bulunuyor.

Elde bulaşık yıkama derdine son veren 5 farklı yıkama programlı Hotpoint-Ariston LBF 52 TK bulaşık makinesi zamandan ve enerjiden tasarruf etmek isteyenler için de "hızlı yıkama" seçeneği sunuyor.Setin en sessiz üyesi "süper sessiz" ARXL 1091 çamaşır makinesi ise 15 dakikalık süper hızlı programıyla yeni evlilere hız kazandırıyor. Ayrıca 16 farklı yıkama programı sayesinde tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hotpoint-Ariston’un Evlenecek Çiftlere Özel Çeyiz Kampanyasıyla İşte Şimdi Evlenilir! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement