Hüseyin Gülerce: Bu CHP'den Adam Olmaz - Son Dakika
Güncel

Hüseyin Gülerce: Bu CHP'den Adam Olmaz

Yazar Gülerce, CHP'nin başörtüsü serbestisi ile ilgili yönetmeliğin iptali için Danıştay'a başvurmasını, "Bu CHP'den adam olmaz." sözüyle eleştirdi.

13.10.2013 14:50  Güncelleme: 15:06

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Demokratikleşme Paketi'yle getirilen kamuda başörtüsü serbestisi ile ilgili yönetmeliğin iptali için Danıştay'a başvurdu. İptal başvurusu hakkında konuşan Tanal, başvurusunun kişisel olduğunu ve parti adına yapmadığını söyledi.

Tanal'ın bu başvuru ve açıklamalarına yazar Hüseyin Gülerce'den sert tepki geldi. Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programında konuşan Gülerce, "CHP'liler alınmasın, ama dini konular için söylüyorum: Bu CHP'den adam olmaz." dedi.

"BU NE UYANIKLIK BÖYLE?"

Tanal'ın iptal başvurusuna değinen Gülerce, "Bu ne uyanıklık böyle? Parti genel başkanı olarak bir şey demiyorsun. Partinin karar organları olarak bir şey demiyorsunuz. Fakat el altından bir milletvekiliniz iptal için Danıştay'a başvuruyor. Şu dakikadan sonra Kılıçdaroğlu'nun bir açıklama yapması lazım. 'Partimizin görüşü değil. Bu arkadaş ile ilgili disiplin işlemi yapacağız.' demesi lazım." dedi.

"BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU"

Dini konularda tezatlar içinde olan CHP'nin güven kazanamayacağını söyleyen Gülerce, CHP'nin seçim döneminde çarşaflı partiliye rozet taktığını da hatırlatıp şöyle konuştu: "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Ben CHP'nin tırnak içinde uyanıklılığına eleştiri getiriyorum. Net olun. Başörtüsü giyim özgürlüğüne giriyor. Oynamayın. CHP bu tavırlardan vazgeçsin. CHP askere bu kafayla giderse milleten tezkereyi zor alır. Bu kafayla gidersen seçimlere milletten oy alamazsın."

Hüseyin Gülerce: Bu CHP\'den Adam Olmaz
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Hüseyin Gülerce: Bu CHP'den Adam Olmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement