Huzurevi'nde İkinci Bahar Nikahı - Son Dakika
Güncel

Huzurevi'nde İkinci Bahar Nikahı

Huzurevi\'nde İkinci Bahar Nikahı

Darıca'da Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi'nde kalan Melahat Bozkurt ile Suat Yılmaz, Kaymakam ve Belediye Başkanı'nın da katıldığı törenle dünyaevine girdi.

26.07.2013 15:29  Güncelleme: 14:20

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevi'nde kalan 65 yaşındaki Melahat Bozkurt ile 67 yaşındaki Suat Yılmaz, Kaymakam ve Belediye Başkanı'nın da katıldığı törenle dünyaevine girdi.

Bir süredir huzurevinde kalan ve evlenmeye karar veren Melahat Bozkurt ile Suat Yılmaz, bu isteklerini huzurevi yönetimi ile Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yöneticilerine bildirdiler. Dernek Başkanı Kudret Sekban'ın hazırlıkları tamamlamasının ardından huzurevi sakini Melahat Bozkurt ile daha önceki iki evliliğinden 2 oğlu bulunan Suat Yılmaz, nikah masasına oturdu. Darıca Kaymakamı Osman Ateş'in de şahitliğini yaptığı nikahı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak kıydı.

Nikah töreninde diğer huzurevi sakinleri de hazır bulunurken, uzun yıllardır ilk kez burada bir nikahın kıyılması herkesi mutlu etti. Bundan sonra da aynı huzurevinde kalmaya devam edeceklerini söyleyen çift nikahın ardından bir süreliğine tatile çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Huzurevi'nde İkinci Bahar Nikahı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement