ICCI 2012 Konferansları - Son Dakika
Güncel

ICCI 2012 Konferansları

ICCI 2012 Konferansları

ICCI 2012 konferanslarında önemli isimler yer alacak.

18.04.2012 11:11

Eski enerji bakanları Hilmi Güler ve Reaci Kutan Taner Yıldız ile buluşacak

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenecek ICCI 2012 – 18. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, 25 – 26 - 27 Nisan 2012 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. Üç gün boyunca altı farklı salonda yapılacak oturumlara önemli isimler katılacak.

ICCI 2012 konferanslarına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanı Hasan Köktaş, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, Dünya Enerji Ajansı Baş Ekonomisti Fatih Birol katılacak.

Türkiye'nin bulunduğu coğrafyadaki en büyük ve en kapsamlı enerji fuarı ve konferansı olan ICCI 2012'de 5 panel ve 41 oturum düzenlenecek. Fuar boyunca yaklaşık 200 akademisyen, özel sektör temsilcisi, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri yapacakları sunumlarla enerji gündemindeki önemli konuları tartışacak.

Türkiye'nin en büyük enerji ve çevre konferansını düzenleyen sektörünün lider kuruluşu Sektörel Fuarcılık, 25 - 26 - 27 Nisan 2012 tarihlerinde 18. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı'nı (ICCI 2012) İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirecek.

Açılışı Bakan Taner Yıldız yapıyor

18. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2012 açılış töreni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından İstanbul Fuar Merkezi'nde 25 Nisan 2012 tarihinde saat 10.00'da yapılacak. Açılış töreninde ETK Bakanı Taner Yıldız, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanı Hasan Köktaş, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, ETKB Müsteşar Yardımcısı ve ICCI Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Selahattin Çimen konuşma yapacak.

MÜSİAD ile eski bakanlar buluşuyor

ICCI 2012 açılışının ardından "Geçmişten Geleceğe Türkiye'nin Yakın Çevresiyle Enerji İlişkileri" başlığını taşıyan MÜSİAD özel oturumu düzenlenecek. Oturum başkanlığını MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan'ın yapacağı toplantıda ETK Bakanı Taner Yıldız, Eski ETK Bakanları Mehmet Recai Kutan ve Dr. Mehmet Hilmi Güler konuşacak.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement