İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Nevşehir'de - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Nevşehir'de

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Nevşehir\'de

İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından Nevşehir'de düzenlenen toplantıya katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Nevşehir Valiliğini de ziyaret etti.

İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından Nevşehir'de düzenlenen toplantıya katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Nevşehir Valiliğini de ziyaret etti.

Merkeze bağlı Kaymaklı Beldesi'nde düzenlenen uyuşturucu ile mücadelede ortak yöntemlerin belirlenmesi ve iyi uygulamaların hayata geçirilmesi konulu hizmet içi eğitim seminerine katılan Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, seminerin açılış programına katıldıktan sonra Vali İlhami Aktaş'ı Valilik makamında ziyaret etti. 18 Ağustos 2017 tarihinde sona erecek olan seminerin son gününe İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılması bekleniyor.

- Nevşehir

Kaynak: DHA