İDO, Dünya Denizcilik Günü'nde Denizcilik Sektörü İle Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

İDO, Dünya Denizcilik Günü'nde Denizcilik Sektörü İle Buluşuyor

IMO tarafından her yıl farklı ülkede düzenlenen Dünya Denizcilik Günü, 4 Kasım'da İstanbul-Haliç Kongre Merkezi'nde başladı.

04.11.2016 15:57

6 Kasım'a kadar devam edecek olan etkinliğe bu yıl deniz ulaşımının lider markası İDO, sponsor firma olarak destek veriyor

İDO, Uluslararası Denizcilik Organizasyonu (IMO) ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından 4-6 Kasım tarihleri süresince Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen, Dünya Denizcilik Günü Etkinliği'nde denizcilik sektörü ve ziyaretçileri ile buluşmaya devam ediyor.

Başbakan Binali Yıldırım ve Ulaştırma, Denizcilik, Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan açılış konuşmasını yaptığı Dünya Denizcilik Günü Etkinliği'nin ilk gününde sempozyuma İDO Genel Müdürü Ufuk Tuğcu, Hukuk Müşaviri İrşadi Akbaş, Genel Müdür Yardımcıları Murat Altıkardeşler, Hasan Üstündağ, Murat Orhan ve Genel Müdür Danışmanı Bekir Aksoy katılım sağladı.

"Denizcilik Dünya için vazgeçilmezdir" temasıyla gerçekleştirilen bu etkinlikte İDO, inovasyon ve teknoloji değerlerini ön planda tutarak yaptığı çalışmalarla deniz ulaşımının vazgeçilmez bir parçası olduğunu, misafirlerine sağladığı avantajları açtığı standında ziyaretçilerine anlatıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İDO, Dünya Denizcilik Günü'nde Denizcilik Sektörü İle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement