İhlas Koleji Öğretmeni Iste Konferansında - Son Dakika
Güncel

İhlas Koleji Öğretmeni Iste Konferansında

İhlas Koleji Öğretmeni Iste Konferansında

Dünyanın önde gelen eğitim teknolojileri konferanslarından biri olan ISTE Conference&Exposition 2013, bu yıl ABD'nin Teksas Eyaleti'nin San Antonio şehrinde gerçekleştirildi.

23.07.2013 14:06

Dünyanın önde gelen eğitim teknolojileri konferanslarından biri olan ISTE Conference&Exposition 2013, bu yıl ABD'nin Teksas Eyaleti'nin San Antonio şehrinde gerçekleştirildi. Aynı zamanda fuar olma özelliğini de taşıyan organizasyona dünyanın çeşitli ülkelerinden 20000'in üzerinde eğitimci katıldı.

Microsoft ve Samsung gibi önemli firmaların sponsorluğunu yaptığı organizasyonda bu yıl Özel Bahçelievler İhlas Ortaokulu Sosyal Bilgiler Bölüm Başkanı Mehmet Ali Doğan iki projesiyle katıldı.

Türkiye'den davet edilen tek okul olan İhlas Koleji'nin öğretmenlerinden biri olan Doğan kendi geliştirmiş olduğu "The Journey to Digital Wisdom" ve "Flipped Exam" adlı projelerini konferansa gelen eğitimcilerle paylaştı.

İlk kez 2011 yılında bu konferansın düzenlendiğini belirten Doğan, Türkiye'den konferansa davet edilen tek öğretmenin kendisi olduğunu belirtti. Yoğun bir dinleyici topluluğuna karşı kendi geliştirdiği projeleri sunduğunu söyleyen Doğan, bundan dolayı okulu ve kendi adına büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Öğretmenlerin yeniliklere açık, proje üretebilen bireyler olması gerektiğini vurgulayan başarılı öğretmen, İhlas Kolejinin kendisine sunduğu fırsatlar sayesinde eğitim sistemi içerisinde kendi projelerini üreterek deneme şansı bulduğunu söyledi.

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, öğretmenlerini yeni projeler üretmeleri konusunda sürekli olarak desteklerini söyledi. Öğretmenin mutlaka kendini yenilemesi, dünyadaki eğitim modellerini yakından takip etmesi gerektiğini vurgulayan Koç, yapmış oldukları seminerlerde bunu sık sık dile getirdiğini belirtti. Doğan'ın geliştirmiş olduğu projelere de değinen Koç, "Öğretmenimizin kendi geliştirdiği ve derslerinde başarılı bir şekilde tatbik ettiği projelerini dünyanın önde gelen eğitimcilerine sunmasından dolayı mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhlas Koleji Öğretmeni Iste Konferansında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement