İlk Ziyaret Başkan Altepe'den - Son Dakika
Güncel

İlk Ziyaret Başkan Altepe'den

İlk Ziyaret Başkan Altepe\'den

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'den devralan Bakan Faruk Çelik'i yeni makamında ziyaret etti.

09.07.2011 10:22

Yeni kabinede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görevlendirilen Bakan Faruk Çelik, görevini Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'den devraldı. Bakanlık girişinde personel tarafından davul zurna ile karşılanan Bakan Çelik'in, Bursa'dan ilk ziyaretçisi ise Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe oldu.

Geçtiğimiz dönem stadyum meydanı ve Tekel binasının kaldırılması başta olmak üzere birçok önemli projede Bakan Çelik'in önemli desteklerini gördüklerini dile getiren Başkan Altepe, "Bursa'nın sorunlarını ve yapılması gerekenleri yakından bilen bakanımız sayesinde oldukça verimli bir dönem geçirdik. Kaldırılması hayal denilen SGK binaları ile Tekel binasını kaldırarak halkımızın kullanımına açıyoruz. Özellikle bu iki projenin hayata geçmesinde Bakanımızın büyük katkılarını gördük. Bakanımız yine önemli bir görev üstlendi. Kendisine bu görevinde başarılar diliyorum. Yine Bursa'nın meselelerinin çözümü konusunda kendisini sık sık ziyaret edeceğiz" diye konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 73 milyon nüfusun tamamını ilgilendiren bir görev olduğunu dile getiren Bakan Faruk Çelik ise, hiç zaman kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Her ne kadar Şanlıurfa'dan seçilmiş olsa bile Bursa'nın sorunlarını da yakından takip edeceğinin sözünü veren Bakan Çelik, "Ziyareti nedeniyle başkanımıza teşekkür ediyorum. Bursa'nın her zaman yanımızda olduğunu gösteriyor" dedi.Ziyarette Bursa Milletvekilleri İsmet Su, Tülin Kara, Hüseyin Şahin, Önder Matlı, Bedrettin Yıldırım ve İsmail Aydın ile Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de hazır bulundu. Bursa heyeti ziyaretin ardından Bakan Çelik ile birlikte TBMM'de yemeğe katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlk Ziyaret Başkan Altepe'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement