İnegöl Belediyesi'nden YGS Tatbikatı - Son Dakika
Güncel

İnegöl Belediyesi'nden YGS Tatbikatı

İnegöl Belediyesi\'nden YGS Tatbikatı

İnegöl Belediyesi eğitim yatırımlarına devam ediyor.

26.02.2013 07:45

Dershaneye gidemeyen lise son sınıf öğrencilerine YGS'ye hazırlık sınav kitapları dağıtan İnegöl Belediyesi; son olarak ilçede bulunan 2 bin 544 lise son sınıf öğrencisine deneme sınavı gerçekleştirdi.

İnegöl Belediyesi ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde gerçekleştirilen deneme sınavı öncesi öğrencilerle bir araya gelen Aktaş, sınav sonucunda ilk 5'e giren öğrencileri ve her okulun 1'incisini ödüllendireceklerini söyledi.

Aktaş, 12 senelik bir eğitimin neticesi olarak YGS sınavının öğrencilerin geleceği adına çok önemli bir sınav olduğunu belirterek, "İnegöl Belediyesi olarak eğitimle alakalı belirli yatırımlar yaparken, özellikle bu son noktayı yani üniversiteye açılan kapıyı çok önemsiyoruz" dedi.

Aktaş, son olarak öğrencilere YGS sınavında başarılar diledi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise, YGS sınavının 24 Mart günü tüm Türkiye'de olduğu gibi İnegöl'de de yapılacağını söyledi.

Baştürk, İnegöl'ün 2012 yılında gerek SBS gerekse LYS sınavları sonucunda son 10 yılın en başarılı dönemini yaşadığını belirterek, temennilerinin 2013'te de 2012'yi egale etmek olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnegöl Belediyesi'nden YGS Tatbikatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement