İnternetteki fotoğrafını görünce hayatını değiştiren kadın 7 ayda 55 kilo verdi - Son Dakika
Güncel

İnternetteki fotoğrafını görünce hayatını değiştiren kadın 7 ayda 55 kilo verdi

Düzce'de yaşayan Nihal Yılmaz, 125 kiloya ulaşınca diyet ve spor yaparak 7 ayda 70 kiloya düşmeyi başardı. Arkadaşlarıyla birlikte çekildiği fotoğrafa baktıktan sonra kilo vermeye karar verdiğini belirten Nihal Yılmaz, sporun hayatına çok şey kattığını söyledi.

14.04.2021 11:14  Güncelleme: 11:52

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde bilgi işlem sorumlusu olarak görev yapan Nihal Yılmaz, 125 kiloya yükseldi. 1 çocuk annesi Nihal Yılmaz geçen 7 ay önce diyet ve spora başladı. Başlarda spor salonuna giden Nihal Yılmaz, spor salonlarının kapanmasıyla birlikte kendisine yardımcı olan spor eğitmeninin yayınladığı videoları takip etmeye başladı. Nihal Yılmaz diyet ve spora devam ederek yaklaşık 125 kilodan 70 kiloya düşerek 55 kilo verdi.

"BU BEN MİYİM GERÇEKTEN DEDİM"

Arkadaşlarıyla birlikte çekildiği fotoğrafın ardından kilo vermeye karar verdiğini belirten Nihal Yılmaz, "Arkadaşlarımla birlikte internette fotoğraflarımızı yayınladık. Orada kendimi yakınlaştırıp gördüğümde inanamadım. Bu ben miyim gerçekten dedim. Çünkü insan kilolu olduğunda kendisini tanıyamıyor. O fotoğrafta karar verdim kilo vermeye. Çünkü o ben değildim. Fakat çok zorlandım. Aşırı derecede zorlandım ve ben spor yapabilir miyim diye tereddüt ettim. 125 kiloyum ben bu sporu yapabilir miyim, kilo verebilir miyim diye çok sorguladım." dedi.

Bir fotoğraf hayatını değiştirdi, 7 ayda 70 kilo verdi

"SPOR HAYATIMA ÇOK ŞEY KATTI"

Her gün işe yürüyerek gidip gelmeye başladığını, spor yaptığını ifade söyleyen Nihal Yılmaz, "Diyetime çok dikkat ettim. Pandemi sürecinde spor salonları kapandı ancak ben hocamla kesinlikle irtibatı koparmadım. İnternette videolar yayınladı bende videolara bakarak sporuma devam ettim. Spor benim hayatıma çok şey kattı. Kızım bir ortama girdiğimizde hemen şunu diyor: 'Benim annem 50 kilo verdi biliyor musunuz? Siz benim annemin önceki resmini gördünüz mü?' Bu beni çok mutlu ediyor. Sağlık için bile çok önemli. Çevremdeki herkesi motive etmeye çalışıyorum. Beni örnek alın diyorum. Ben yapacağıma inanmazken bu hale geldiysem herkes her şeyi yapabilir." diye konuştu.

İnternetteki fotoğrafını görünce hayatını değiştiren kadın 7 ayda 55 kilo verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnternetteki fotoğrafını görünce hayatını değiştiren kadın 7 ayda 55 kilo verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • sports center: marketler pazarlar kalabalıktan geçilmiyor spor salonları kapanıyor bu nasıl bir zihniyet bu salgının bu kadar yogunlaşmasının sebepleri çok belli esnafın buna katkısı onda bir bile değilken fatura esnafa kesilmesi ne kadar doğru oluyor. 16 4 Yanıtla
  • bilen adam : helal olsun 10 0 Yanıtla
  • sayko: eeeeeeeeeeeeeeeee 10 0 Yanıtla
  • sports center: berberler kuaförler açık spor salonları kapalı bu nasıl bir alaka 7 2 Yanıtla
    kuaför yusuf tarsus: ben şahsen ya her yer kapansın yada hiç bir esnaf kapanmasın diyen biriyim fakat spor salonlarıyla kuaför salonlarını eş değerde tutmana şaşırdım hiç kimse kuaför yada berber salonuna gelipte bir saat hoplayıp zıplayıp salyasını sümügünü terini etrafa saçmıyor 1 0
  • horoz: azimle çalışan başarır inşallah... 7 0 Yanıtla

Advertisement