İran ABD ile Müzakere Yapmayacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

İran ABD ile Müzakere Yapmayacak

02.03.2026 09:54

İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Sekreteri Larijani, ABD ile müzakere etmeyeceklerini duyurdu.

(ANKARA) - İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Larijani, ülkesinin ABD ile müzakere etmeyeceğini bildirdi.

Larijani, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, Tahran yönetiminin Washington ile görüşmeleri yeniden başlatmayı planladığı yönündeki haberlere yanıt vererek, "İran, Amerika Birleşik Devletleri ile müzakere etmeyecektir" ifadelerini kullandı.

İran'ın en üst güvenlik karar alma organı olan Yüksek Ulusal Güvenlik Konseyi'nin genel sekreteri olarak görev yapan Larijani, hayatını kaybeden İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in de danışmanları arasında yer almıştı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İran ABD ile Müzakere Yapmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement