İranlı Hulk, Amerika'daki kafes dövüşü turnuvasına katılacak - Son Dakika
Güncel

İranlı Hulk, Amerika'daki kafes dövüşü turnuvasına katılacak

Devasa vücudu nedeniyle 'İranlı Hulk' olarak bilinen Sajad Gharibi, Amerika'da düzenlenen Bare Knuckle Fighting Championship'e katılacak. ABD ile İran'ın arasında soğuk rüzgarlar eserken Amerikan şirketin İranlı Hulk'u şampiyonaya davet etmesi dikkat çekti.

18.11.2019 08:57  Güncelleme: 09:10

Instagram'da 450 binden fazla takipçisi olan, 184 cm boyunda ve 165 kilo ağırlığındaki Sajad Gharibi, İranlı Hulk olarak biliniyor. Devasa vücuduyla dikkat çeken Gharib, Amerika'da düzenlenen Bare Knuckle Fighting Championship'te boy gösterecek.

İRANLI DEV ADAM, KAFESTE DÖVÜŞECEK

Karma dövüş sanatları sporları haberleri yapan MMA Fighting haber sitesi, aşırı şişirilmiş vücuduyla herkesi şaşkına çevirerek ünlenen, bir diğer lakabı 'Fars'ın Herkülü' olan İranlı vücut geliştirmeci Sajad Gharibi'nin 2020 yılında ilk kez şampiyonada boy göstereceğini duyurdu.

İranlı Hulk, Amerika'daki kafes dövüşü turnuvasına katılacak

İRAN, ABD'YE KARŞI

Şampiyonanın Başkanı David Feldman, "İran ABD'ye karşı: Üçüncü Dünya Savaşı adıyla bir gösteri düzenleyeceğiz. Gharibi bizim tam anlamıyla sahip olduğumuz en büyük imza. 'İranlı Hulk'tan gerçekten çok, çok büyük şeyler bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İranlı Hulk, Amerika'daki kafes dövüşü turnuvasına katılacak

"10 YILDIR SPOR YAPIYORUM"

27 yaşındaki Gharibi, üne kavuşma sürecini, "Buşehr Üniversitesi'nde işletme ekonomisi diploması aldım. Şimdi de bir emlak şirketinde çalışıyorum. Ancak başlıca uğraşım spor. 10 yıldır 'powerlifting' sporuyla uğraşıyorum. İnternetteki popülerliğim bir yanlış anlaşılma sonucunda gelişti. İnsanlar beni DEAŞ militanı sanıp 'DEAŞ'lı cellat' olarak nitelendirdi. Fakat daha sonra bir İngiliz gazetesi hakkımda 'Hulk yaşıyor' başlığıyla bir haber yaptı. Bu haber insanlar arasındaki imajımı değiştirdi. O zamandan beri basın hakkımda iyi haberler yapıyor, dünyada olumlu anlamda bir ün kazandım.

İranlı Hulk, Amerika'daki kafes dövüşü turnuvasına katılacak

"GÜNDE 4-5 ÖĞÜN YİYORUM"

Günde 4-5 öğün yemek yiyorum, ancak kilo almam gerektiği zamanlarda bu 7-8'e çıkıyor. Ben de her İranlı gibi besleniyorum, ancak genetik olarak böyle bir yapım var. Dedem de böyle iri biriydi" sözleriyle açıklamıştı.

İranlı Hulk, Amerika\'daki kafes dövüşü turnuvasına katılacak

Son Dakika Güncel İranlı Hulk, Amerika'daki kafes dövüşü turnuvasına katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • gaye 6-0: ıranlı hulk gel turkiyeye bakanları milletvekillerini kafalarını kır 10 2 Yanıtla
    ata: 7.0 haklisin 5 0
  • Kafese koyun çıkarmayın : Ayvan bu be ya 7 3 Yanıtla
    Hayvan sensin : Terbiyesiz 3 4
  • Dursun: 2010.2011 şampiyonu sözde Fener,Şampiyonlar ilgine katılan Trabzonspor.Anlayan anlar 3 2 Yanıtla
  • andsmero: SAĞ AYAKKABI BAĞI ÇÖZÜLMÜŞ ÜSTÜNE BASARSA DEPREM OLABİLİİİİİİ:) 3 0 Yanıtla
  • andsmero: ABD İŞ BAŞINDA FİLMLERLE SENARYO PEŞİNDE ONCEDENDE ARNOLD LA ROCKY İLE ALGI OLUSTURUYORDU VIETNAM VS SIMDIDE İRANA PSKOLOJIK BASKI YAPMAK ICIN BU ADAMI KULLANIP YENECEKLER VE MILLET ABD IRANI YENDI DIYE DUYURACAKLAR PSKOLOJIK ALGILAR ONEMLIDIR 2 0 Yanıtla
  • andsmero: ZİNCİR ELİNE UFAK GELMİŞ 2 0 Yanıtla

Advertisement