İskenderun'da Uyuşturucu Operasyonu: 15 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

İskenderun'da Uyuşturucu Operasyonu: 15 Gözaltı

İskenderun\'da Uyuşturucu Operasyonu: 15 Gözaltı

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı.

13.11.2012 12:08

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği ekipleri, 250 polisin katılımıyla daha önceden belirlenen 15 adrese şafak vakti eş zamanlı baskın yaptı. Evlerdeki köpeklerin polislere saldırması nedeniyle zor anlar yaşanırken bazı evlerin kapısı güçlükle açtırıldı. Barıştepe, Buluttepe, Esentepe, Gültepe, Yıldırımtepe ve Kocatepe mahallelerinde gerçekleştirilen eş zamanlı baskınlarda 15 şüpheli gözaltına alındı. Bazı kişilerin gözaltına alınmasına ise yakınları tepki gösterdi.

Uyuşturucu bulmak için eğitilen köpekler tarafından evlerde yapılan aramada satılmaya hazır çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi. Şüphelilerin uyuşturucu madde satmak, bulundurmak, hırsızlık ve gasp gibi çeşitli suçlardan dolayı arandığı belirtildi.

Operasyonu yöneten İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, suç ve suçlularla mücadelenin aralıksız devam edeceğini söyledi. Kılıç, "Kesinlikle zehir tacirlerinin insanlarımızı zehirlemesine müsaade etmeyeceğiz. Bu bir insanlık suçu. bir vatandaşımızın zehirlenmesine dahi müsaade etmeyeceğiz" dedi. - Hatay/ İskenderun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İskenderun'da Uyuşturucu Operasyonu: 15 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement