Isparta'da 3 kişi daha gözaltına alındı - Son Dakika
Güncel

Isparta'da 3 kişi daha gözaltına alındı

Isparta'da tartıştığı 4 kişiyi öldüren Hayrettin Tekeli'nin yanı sıra 2 kardeşi ile oğlu da jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemleri devam ediyor.

11.08.2023 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da tartıştığı 4 kişiyi pompalı tüfekle öldüren Hayrettin Tekeli'nin (70), dünürünün 3 çocuğu ile eniştelerini vurduğu ortaya çıktı.

Olay, dün saat 17.30 sıralarında Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Yenicekale köyünde meydana geldi. Hayrettin Tekeli, Osman Karakoç (36), İmran Karakoç (39), Adnan Karakoç (27) ve Bedrettin Deniz (46) ile karşılaştı. Taraflar arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Tekeli, yanında getirdiği pompalı tüfekle gruba ateş açtı. 4 kişi hayatını kaybetti, Hayrettin Tekeli ise jandarmaya teslim oldu.

Tekeli'nin jandarmadaki işlemleri sürerken, olaya ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı. Hayrettin Tekeli'nin dünürünün çocukları Osman, İmran ve Adnan Karakoç kardeşler ile enişteleri Bedrettin Deniz'i öldürdüğü belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Isparta'da tartıştığı 4 kişiyi pompalı tüfekle öldüren Hayrettin Tekeli'nin yanı sıra 2 kardeşi ve oğlu da jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarma karakolunda işlemleri tamamlanan 4 şüpheli bugün öğle saatlerinde Şarkikaraağaç Adliyesi'ne getirildi. Jandarma ekipleri adliye ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Hayrettin Tekeli ve beraberindeki diğer şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. (DHA)

Isparta\'da 3 kişi daha gözaltına alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Isparta'da 3 kişi daha gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement