Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs nedeniyle İsrail'de ilk ölüm gerçekleşti. İsrail'de 88 yaşındaki bir hastanın, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.
İsrail Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Kovid-19 teşhisi konulan kimliği belirtilmeyen 88 yaşındaki bir erkek hastanın hayatını kaybettiği duyuruldu.
Açıklamada, bir hafta önce Kovid-19 teşhisiyle Batı Kudüs'teki bir hastanede tedavi altına alınan hastanın, bu akşam saatlerinde durumunun kötüleşmesinin ardından yaşamını yitirdiği ifade edildi. İsrail'de Kovid-19 nedeniyle ilk ölüm kaydedilmiş oldu.
Sağlık Bakanlığından yapılan son açıklamada, ülkede Kovid-19 teşhisi konulan vaka sayısının 705'e yükseldiği ve bunlardan 14'ünün durumunun ağır şekilde seyrettiği ifade edilmişti.
Öte yandan, Sırbistan'da da yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ilk ölüm gerçekleşti. Ülkedeki vaka sayısı ise 118'e yükseldi.
Son Dakika › Güncel › İsrail'de yeni tip koronavirüs nedeniyle ilk ölüm gerçekleşti - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?