Türkiye-İsrail Anlaşmasında Yarın 11'de İmza Atılacak - Son Dakika
Güncel

Türkiye-İsrail Anlaşmasında Yarın 11'de İmza Atılacak

Türkiye ile İsrail yapılacak anlaşma yarın saat 11.00'da Tel Aviv'de imzalanacak. Türk tarafı olarak anlaşmayı Dışişleri Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu imzalayacak.

27.06.2016 19:14  Güncelleme: 19:30

Türkiye- İsrail anlaşmasında imzaların ne zaman atılacağına dair detaylar belli oldu. Yarın (Salı) saat 11.00'da Türkiye'de Dışişleri Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Tel Aviv'de de İsrail Dışişleri Bakanlağı Genel Sekreteri Dore Gold imza atacak.

BASINA KAPALI OLARAK İMZA ATILACAK

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Sinirlioğlu, İsrail ile yürütülen müzakerelerin ardından varılan mutabakata yarın 11.00'de Bakanlıkta basına kapalı olarak imza atacak.

Tarafların kendi merkezlerinde ayrı ayrı imzalayacakları mutabakat metnini, İsrail Dışişleri Bakanlığı Direktörü Dore Gold da yarın İsrail Dışişleri Bakanlığında imzalayacak.

İSRAİL KABİNESİ VE TBMM'DEN GEÇEREK KARŞILIKLI BÜYÜKELÇİ ATANACAK

Başbakan Binali Yıldırım, mutabakat metninin yarın Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Sinirlioğlu ve İsrailli muhatabı tarafından imzalanmasının ardından onay sürecinin başlayacağını, mutabakat metninin İsrail kabinesi ile TBMM tarafından onaylanmasının ardından da karşılıklı büyükelçilerin atanacağını duyurmuştu.

Türkiye-İsrail Anlaşmasında Yarın 11\'de İmza Atılacak

Son Dakika Güncel Türkiye-İsrail Anlaşmasında Yarın 11'de İmza Atılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Vatandas: Helal olsun reise İsrail basını bile yazdı bizim gezizekalilar anlamadı bu bir siyasi zaferdir o kadar 0 3 Yanıtla
  • amedzaza: israil apaçık islam düşamnıdır.yani benim düşmanımdır,herkes kendinden sorumludur,israli tanımıyorum,ben zazayım rte beni temsil etmiyor kabul etmiyorum hiçbir anlaşmanız beni bağlamaz .... 3 0 Yanıtla

Advertisement