İstanbul'da dini değerleri aşağılayan paylaşımlar yapan şüpheli tutuklandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da dini değerleri aşağılayan paylaşımlar yapan şüpheli tutuklandı

İstanbul\'da dini değerleri aşağılayan paylaşımlar yapan şüpheli tutuklandı

İstanbul'da sosyal medya hesabından dini değerleri aşağılayan paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Şüphelinin Atatürk'ün bacak bacak üstünde, Kabe üzerinde oturtulmuş şekilde oluşturulan görselini paylaştığı ve dini değerleri aşağılayan birçok paylaşım yaptığı tespit edildi.

06.01.2024 21:34

İstanbul'da, sosyal medya hesabından dini değerleri aşağılayan paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde, internet ortamında herkese açık kaynaklar üzerinde yürütülen sanal devriye hizmetleri sırasında şüpheli U.G'nin 29 Aralık 2023'te sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın tespit edildiği belirtildi.

ATATÜRK'ÜN KABE ÜZERİNDE OTURTURMUŞ GÖRSELİNİ OLUŞTURDU

Atatürk'ün bacak bacak üstünde, Kabe üzerinde oturtulmuş şekilde oluşturulan görselini paylaştığı belirlenen şüphelinin, takip eden günlerde ise dini değerleri aşağılayan birçok paylaşım yaptığının tespit edildiği belirtilen açıklamada, Başsavcılıkça derhal soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

TUTUKLANDI

Açıklamada, 30 Aralık 2023'te gözaltına alınan U.G'nin "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan tutuklanması talebiyle sevk edildiği sulh ceza hakimliğince 31 Aralık 2023'te tutuklandığı bildirildi.

İstanbul'da Dini Değerleri Aşağılayan Şüpheli Tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da dini değerleri aşağılayan paylaşımlar yapan şüpheli tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Yusuf Taner Karaca: Cehenneme herkes kendi odununu yanında götürür... 159 16 Yanıtla
  • Dayı: Yahu nasıl bir zamanda yaşıyoruz dini değerlerin bu kadar aşşağılandığı bir dönem olmamıştı din çok sorgulanır oldu önce örnek alınanlar kendini düzeltmeli bence 69 11 Yanıtla
  • MAHMUT BAŞAK: kAFİRLİK BASKA BİŞEY ALLAHİM SANA HAMDOLSUN SEN CEHNEMİ BOSUNA YARATMADİN İYİKİ CEHNEM VAR 35 6 Yanıtla
  • mahonni kuponni: bunlara gün üç öğün sopa atacaksın başta ana babaları yok ki 14 6 Yanıtla
  • Ali Arslan: Atatürk'ü kullanmayın yeter, bak sonu çok kötü olacak Türk milleti atası için ayağa kalkarsa dünyada hiçbir güç oturtamaz kırmızı çizgimiz çok yipratildi Türk'ün atasını alet etmeyin yoksa işe yaramaz hale geleceksiniz 10 8 Yanıtla

Advertisement